Zuiver de lucht met deze Prosenic slimme luchtreiniger voor $ 50 korting

proscennic a9 lifestyle

Het opruimen van de lucht in deze tijd van vervuiling, woedende bosbranden en ernstige hitte wordt een belangrijk probleem van kwaliteit van leven. Tegenwoordig kunt u uw luchtkwaliteit voor minder verbeteren. Amazon verkoopt de Prosenic A9-luchtreiniger met wifi voor $ 169. Om de korting te krijgen, klikt u op de kortingsbon van $ 50 onder de prijs op de productpagina. Dit is een solide prijs voor deze luchtreiniger, die een adviesprijs van $ 219 heeft.

De Prosenic A9 kan de lucht volgens het bedrijf tot 2.904 vierkante voet per uur filteren. Prosenic zegt dat het filter 99,7 procent van stof, rook en pollen kan opruimen. Het filter heeft een achtergrondgeluid van 25 decibel en dat is helemaal niet erg. Voor de context beschrijven gehoordeskundigen 20db als equivalent aan het geluid van ritselende bladeren of een tikkend horloge.

Omdat dit een slimme luchtreiniger is, kan hij de luchtkwaliteit in realtime bewaken en indien nodig bijsturen. Je kunt het ook bedienen vanuit de ProsenicHome-app. In de app kun je schema’s, timers, ventilatorsnelheid (met vier voorinstellingen), babyvergrendeling en andere instellingen instellen. Er is ook een Alexa-vaardigheid om deze luchtreiniger via spraakbesturing te bedienen.

Nu hier is het ding. We hebben de Prosenic A9 beoordeeld met 2,5 van de 5 sterren. Dat is een gemiddeld resultaat, maar onze grootste klacht was dat onze review-unit een vreemde geur afgaf. We hebben de recensies op Amazon gecontroleerd en er waren een paar soortgelijke klachten, maar de overgrote meerderheid van de recensies vond het geweldig en merkte geen geuren op. Om die reden zijn we bereid om te zeggen dat ons monster een vreemde eenheid is, en dat deze luchtreiniger het risico waard is voor de verkoopprijs. Mocht je toch een probleem hebben, dan heb je 30 dagen de tijd om het apparaat terug te sturen.

[Today’s deal: Prosenic A9 Air Purifier for $169 with coupon at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like