Zoom komt dit jaar op de slimme schermen van Amazon, Facebook en Google

zoom on hub max

Zoom, de app voor videoconferenties van het COVID-tijdperk, staat op het punt te landen op slimme schermen van Amazon, Facebook en Google.

Zoom op Portal-apparaten biedt “one-touch join” samen met digitaal whiteboarden, en het zal beschikbaar zijn op de Portal Mini, Portal en Portal+, met ondersteuning voor Portal TV die “in de toekomst” komt.

Op de Echo Show kunnen gebruikers deelnemen aan Zoom-vergaderingen door het Alexa te vragen, of Alexa kan automatisch een Zoom-vergadering starten die in uw agenda staat.

Voor slimme Google-schermen kunnen gebruikers deelnemen aan Zoom-oproepen in hun agenda door te zeggen “Hey Google, neem deel aan mijn volgende vergadering”, of u kunt op “Deelnemen met Zoom” tikken op een Assistent-herinneringskaart. Update (14 december 2020): Een vroege preview van Zoom op slimme Google-schermen is nu beschikbaar.

In de aankondiging vermeldde Zoom niet hoeveel deelnemers zullen worden ondersteund voor Zoom-oproepen op slimme schermen. In Google Meet-oproepen op Google-displays kunt u bijvoorbeeld met maximaal 100 mensen chatten op de Google Nest Hub of Nest Hub Max, terwijl Google Duo (die vroeger alleen één-op-eengesprekken op een Google-display ondersteunde) kan omgaan met groepen tot 32 personen.

0 Shares:
You May Also Like