Zet een jaar Disney+ vast voor de prijsstijging van morgen

disney loki image

Disney+ zit boordevol Marvel-, Star Wars- en klassieke Disney-titels en was een van de beste deals in streaming voor slechts $ 7 per maand, maar die verleidelijke prijs staat op het punt omhoog te gaan.

Vanaf 26 maart – morgen – wordt de maandelijkse prijs voor Disney+ verhoogd naar $ 8 per maand. De eerder aangekondigde prijsstijging is niet groot, hoor, maar een dollar per maand telt op.

Als je je vandaag aanmeldt voor een maandelijks Disney+ abonnement tegen de oude prijs, bespaar je natuurlijk maar een dollar voor een maand, maar we hebben nog een suggestie: pak in plaats daarvan een jaar Disney+.

De jaarlijkse prijs voor Disney+ stijgt samen met het maandtarief, van $ 70 per jaar (of ongeveer $ 5,83 per maand) tot $ 80 per jaar (of $ 6,66/maand). Dus als je nu een jaar lang Disney+ spaart, kun je je spaargeld voor 12 maanden vastzetten.

Disney kondigde afgelopen december de prijsverhoging voor Disney+ aan tijdens de jaarlijkse investeerderspresentatie, naast een stoet van nieuwe films en tv-shows die binnenkort op de streamingdienst zullen debuteren.

Naast een reeks Marvel- en Star Wars-shows met in de hoofdrollen Loki, Hawkeye, Ahsoka, Obi-Wan Kenobi en Lando Calrissian, kondigde Disney ook aan dat twee van zijn grootste opkomende filmtentpalen, met Emma Stone en , met in de hoofdrol Scarlett Johansson —zal respectievelijk op 8 mei en 9 juli op Disney+ landen.

Die twee films zullen beide “Premier Access”-titels zijn, net als vorig jaar. Dat betekent dat je naast je Disney+-abonnement een vergoeding moet betalen (het was $ 30 voor) om de films te streamen.

Ook rechtstreeks naar Disney+ gaan, met Tom Hanks in de hoofdrol en geregisseerd door Robert Zemeckis, en met Jude Law in de hoofdrol. Beide films zijn nog in productie.

0 Shares:
You May Also Like