Zet de filmavond op scherp met een opgeknapte, volledig gegarandeerde Bose-soundbar voor $ 99

boseseriesii

Laat de muren trillen op je volgende filmavond voor minder dan $ 100. Audio-apparatuurmaker Bose verkoopt een opgeknapte versie van zijn Solo Soundbar Series II voor $ 99. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 100 korting op de gebruikelijke prijs en een uitstekende prijs voor een soundbar. Dat geldt dubbel zo voor een soundbar.

We hebben de Solo Soundbar Series II niet beoordeeld, maar Bose is een zeer gerespecteerd merk, en hoewel dit een soundbar op instapniveau is, is er veel leuks aan.

Bose biedt exact dezelfde garantie op zijn refurbished producten als op gloednieuwe producten: het voordeel van het direct afhandelen van refurbs. Bose heeft ook een risicovrije proefperiode van 90 dagen, zodat u hun producten binnen die periode kunt retourneren voor een volledige terugbetaling. Bose dekt ook de verzendkosten. Er valt weinig te verliezen als u dit product probeert.

Bose geeft niet veel details over wat voor soort audiohardware er achter de grill van de soundbar zit, maar met die proefperiode van 90 dagen kun je het veilig zelf testen.

De Bose Solo Soundbar Series II is bedoeld voor films met een Dialogue Mode-knop om de stemmen beter verstaanbaar te maken met ingebouwde Dolby-decodering. Het heeft ook een Bluetooth-bereik van 30 voet voor die keren dat je podcasts of Spotify via je soundbar wilt horen.

Aan de achterkant krijg je een optische audio-aansluiting, maar helaas geen HDMI-poort. De Series II is 2,8 inch hoog, 21,6 inch breed en 3,4 inch diep.

Als je de audio in je woonkamer wilt verbeteren, is deze deal een solide keuze. Het zou een enorme upgrade zijn ten opzichte van de blikkerige luidsprekers van uw HDTV.

[Today’s deal: Bose Soundbar Series II for $99 at Bose.com.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like