Zet Alexa in je auto met Echo Auto, nu 70% korting voor Prime Day

echo auto light

Nee, Alexa kan je niet naar de supermarkt rijden (of in ieder geval nog niet), maar met de Echo Auto kun je Alexa in je auto brengen, en vandaag is het slechts $ 14,99, of maar liefst 70 procent korting.

Door verbinding te maken met de Alexa-app van je telefoon, kan de Echo Auto Alexa via de luidsprekers van je auto kanaliseren via Bluetooth of een aux-aansluiting. Zodra het is ingesteld, kun je met Alexa praten via de geïntegreerde luidsprekerarray van de Echo Auto, terwijl het apparaat ook de bestuurdervriendelijke Auto Mode-weergave op de mobiele Alexa-app activeert, perfect voor het weergeven van routebeschrijvingen.

Nu waren we geen grote fans van de Echo Auto, namelijk vanwege het feit dat er een telefoon voor nodig is om te werken. Echo Auto is ook een beetje omvangrijk en het ontwerp is niet zo aantrekkelijk als de nieuwere Echo-apparaten van Amazon.

Dat gezegd hebbende, Echo Auto is een fluitje van een cent om in te stellen, en het zorgt voor een gemakkelijke manier om Alexa mee te nemen voor de rit, waar ze deuntjes kan spelen, sms-berichten kan verzenden en zelfs slimme apparaten thuis kan bedienen.

Oh, en nog iets over Echo Auto: het is vandaag. Jachtgeweer!

[Today’s deal: Amazon Echo Auto for $14.95 on Amazon.]

0 Shares:
You May Also Like