Zeldzame verkoop brengt Nvidia’s Shield TV Pro heel dicht bij zijn laagste punt ooit

nvidiashieldpro

De beste mediastreamer voor nerds is momenteel bijna op zijn dieptepunt. Amazon verkoopt de Nvidia Shield TV Pro voor $ 190. Verwijder niet-productlink. Dat is slechts $ 10 korting op de gebruikelijke prijs, maar binnen centen van het laagste punt ooit en een zeldzame deal op deze populaire mediastreamer.

We hebben deze iteratie van het Nvidia Shield beoordeeld en het 3,5 van de vijf sterren gegeven. De reden dat het niet hoger scoort, is vooral dat het erg niche is en een beetje prijzig, dus het is niet voor degenen die alleen Netflix willen kijken. Maar als je kracht en maatwerk wilt, gaat er niets boven de Shield.

De Shield TV heeft enorm veel verwerkingskracht met de Tegra X1+ chip, 16 GB opslagruimte, 3 GB RAM, dubbele USB 3.0-poorten, Gigabit Ethernet en 802.11ac wifi. Met deze box kun je allerlei dingen doen, zoals games spelen, Kodi of een Plex Media-server gebruiken, de SmartThings Link, USB-tuners uitvoeren en hij is compatibel met Alexa en Google Assistant.

De Shield TV heeft onlangs een software-upgrade gekregen waarvan de grootste functie een verbetering is van de AI-upscaler van Shield. Deze functie kan nu video’s en afbeeldingen tussen 360p en 1440p tot 4K opnemen. Dit omvat live sport en video’s van sites zoals YouTube. In september voegt Nvidia ook 4K 60fps upscaling toe aan games via de Nvidia Games-app. De nieuwe software-upgrade voegt ook 25 aangepaste acties toe voor dubbel drukken en lang drukken en het verbeterde de ondersteuning voor IR- en CEC-volumeregeling.

Dus als je gewoon een kanaal naar Netflix wilt, kun je zeker een goedkopere doos krijgen, maar als je media-eisen iets vragen met veel meer kracht, pak dan de Shield terwijl deze in de uitverkoop is.

[Today’s deal: Nvidia Shield TV Pro for $190 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like