Zeg maar dag tegen slechte wifi met 3 Eero mesh-routers en een Echo Dot voor $ 169

eerothreeanddot

De zomertijd is de perfecte tijd om je laptop naar buiten te slepen en wat zonnestralen op te vangen terwijl je werkt of Netflix eet. Wil je echt de dagen doorbrengen met vloeken over slechte wifi-ontvangst in de tuin? Amazon heeft vandaag een oplossing voor je met een three-pack van Eero Mesh Wi-Fi en een gratis Echo Dot voor $ 169.

Dat is $ 30 goedkoper dan de laatste keer dat we deze bundel voor $ 199 hebben gedekt. Deze prijs zet ook een nieuw dieptepunt.

Amazon’s Eero Mesh Wi-Fi-systeem kan tot 5.000 vierkante voet beslaan met drie apparaten. Elke eenheid heeft twee ethernetpoorten aan de achterkant en Amazon raadt aan om ze te gebruiken met een internetverbinding van 350 Mbps of langzamer.

Je kunt Eero Mesh Wi-Fi ook gebruiken met Apple’s HomeKit of Amazon Alexa (vandaar de gratis Echo Dot). Met de Echo Dot kun je je stem gebruiken om acties uit te voeren, zoals het inschakelen van wifi voor gasten of het beheren van internettoegang voor een specifieke persoon of apparaat.

Deze deal is een geweldige manier om uw internet thuis slimmer te maken zonder de bank te verslaan. We dachten dat het een goed aanbod was toen het $ 200 was, maar voor $ 169 is deze deal gewoon uitstekend.

[Today’s deal: Eero Mesh Wi-Fi (3-pack) and Echo Dot for $169 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like