Zeg geen woord, want de aankomende budget-soundbar van Sonos luistert niet

sonos beam 2nd gen front

Sonos mist de boot op de instap-soundbar. Vraag het mij niet – vraag het aan de barebones Vizio-soundbar vastgebonden aan de kleine koopjeskelder Scepter TV in mijn serre.

Een instap-tv verdient een instap-soundbar. Dus wat komt eerst, de zomerzonnewende of de eerste instap-soundbar van Sonos?

Blijkbaar is de nieuwe soundbar op instapniveau met een betere interne codenaam (Fury) dan de hit-the-market-naam (S36), zoals onlangs gemeld door The Verge, samen met griezelige weergaven.

“We geven geen commentaar op geruchten of speculaties”, antwoordde een woordvoerder van Sonos toen we naar het lek vroegen.

Dus sta ons toe u verder te informeren over het gerucht en de speculatie. The Fury – sorry, het zal altijd Fury zijn voor mij – voor $ 249 zal het even opmerkelijk zijn wanneer het op 7 juni of daaromtrent aankomt, voor wat het niet heeft als voor wat het doet.

Dit is wat het heeft:

Microfoons. (Uw privacy is verzekerd!)HDMIDolby Atmos-ondersteuningGeen spraakbesturing. (Zie microfoons)

Het zal een optische audiokabel bevatten als de hoofdverbinding, een pad naar Dolby Digital surround sound. Maar dit is een kleine soundbar, misschien 4 inch smaller dan de 25,6-inch Sonos Beam 2, dus verwacht niet veel “surround”.

De veelzijdige Fury wordt echter geleverd met een verticale montage die, voor degenen die Sonos ‘top-of-the-line Arc-soundbar bezitten, de luidspreker verandert in speciale Atmos-surrounds. Rapporten bevatten een begeleidende subwoofer met een vreselijke codenaam, S37, hoewel geen prijs. (Kunnen we deze “Vuur” noemen?)

Deze kleine soundbar voor kleinere tv’s in kleinere kamers zou in zwart-witte afwerkingen moeten komen, wat geschikt lijkt voor de intrede van Sonos in de niet-slimme soundbar op instapniveau.

Twee andere Sonos-gerelateerde ontwikkelingen om in de gaten te houden: een Home Theatre-besturingssysteem en de draadloze hoofdtelefoon die altijd in de maak is.

0 Shares:
You May Also Like