YouTube TV ontbundelt met nieuw zelfstandig Spaanstalig abonnement

YouTube TV logo

Het meer-dan-je-wil-basisplan van YouTube TV, dat steeds meer lijkt op de gevreesde ‘basiskabel’, zowel in prijs als in kanalen, heeft een nieuwe ontsnappingsclausule voor Spaanstalige kijkers.

De streaming-tv-service van Google heeft een zelfstandig Spaans abonnement gelanceerd met meer dan 28 Spaanstalige netwerken voor $ 34,99 per maand waarvoor geen abonnement op het $ 65-per-maand basisabonnement vereist is. Het lanceerde ook een Spaanse Plus-add-on van $ 14,99 per maand met meer dan 25 kanalen voor abonnees van het Basisplan.

Dus, is dit het begin van de grote ontvlechting? YTTV-abonnees kunnen alleen maar hopen.

In ieder geval hebben Spaanstalige kijkers nu drie opties om hun favoriete kanalen te krijgen:

    Ontvang het Basisplan (natuurlijk), een pakket met meer dan 85 kanalen inclusief Telemundo;Behoud het Basisplan en meld u aan voor de Spaanse Plus-add-on ($14,99 per maand), met meer dan 25 Spaanstalige netwerken;Of meld u aan voor het Spaanse abonnement, geen basisabonnement vereist.

Google beloofde een op zichzelf staand Spaanstalig pakket na het toevoegen van Univision, Galavision en UniMas in september aan het basisplan.

Dit zijn de kanalen die nu beschikbaar zijn met de Spaanse Plus-add-on:

Antena 3Baby TV EspañolBandamaxbeIN Sports EspañolbeIN XTRA en EspañolCine LatinoCine MexicanoCNNeDe PelículaDe Película ClásicoDiscovery en EspañolDiscovery familiaESPN DeportesEstrella TVFOROtvFox DeportesTPAmadenovUniversiteit MundoNTN 24Nuestra Tele

Dit zijn de kanalen die nu beschikbaar zijn met het Spaanse abonnement:

beIN ñbeIN Xtra en EspañolAntena 3NTN 24Nuestra TeleTyC SportsDiscovery en EspanolDiscovery FamiliaBaby TV EspanolESPN DeportesNat Geo MundoEstrella TVFox DeportesCine LatinoPasionesWAPA AméricaCine MexicanoSony CineTastemade en EspañolCNN PeliculaROPenolicCNN Español

0 Shares:
You May Also Like