YourPhone.exe-proces in Windows 10, wat is dit, moet ik YourPhone.exe uitschakelen?

De yourphone.exe is een onderdeel van uw telefoon-app die vooraf is geïnstalleerd in Windows 10. Mogelijk merkt u dat YourPhone.exe altijd op de achtergrond wordt uitgevoerd en vraagt ​​u zich af of u het proces yourphone.exe in Windows 10 kunt stoppen of uitschakelen. Hier vindt u de gedetailleerde informatie Wat is het YourPhone.exe-proces in Windows 10? Het is veilig om verwijder YourPhone.exe of niet.

Wat is het YourPhone.exe-proces in Windows 10?

Zoals de naam al doet vermoeden, is Yourphone.exe het hoofdproces van de Your Phone-applicatie in Windows 10. De standaardlocatie voor dit app-bestand is C:\ProgramFiles\WindowsApps\Microsoft.YourPhone_1.20051.89.0_x64__8wekyb3d8bbwe.

Uw telefoon is een legitieme app die is ingebouwd in Windows 10 en waarmee u uw mobiele Android- of iOS-telefoons kunt verbinden met Windows 10-computers om foto’s en berichten te synchroniseren. Betekent dat het gebruik van de YourPhone-app Windows 10-gebruikers hun Android- of ios-telefoonfoto’s kunnen zien en zelfs sms-berichten rechtstreeks vanaf hun computer kunnen verzenden. Het vereist een constante internetverbinding voor zowel de computer als de smartphone om te kunnen werken.

Afhankelijk van wat voor soort smartphone je hebt, kun je:

Koppel je telefoon en pc om verschillende apparaatoverschrijdende ervaringen te ontgrendelen. (Android en iPhone)Bekijk recente foto’s van je telefoon op je pc. (Alleen Android)Bekijk en verzend sms-berichten vanaf uw pc. (Alleen Android) Telefoongesprekken beantwoordenMuziek afspelen en bedienen Scherm spiegelen (alleen Android)

YourPhone.exe-proces is een virus?

Nee, het YourPhone.exe-proces is geen virus, het is een legitieme app van Microsoft waarmee u uw Windows 10-machine kunt synchroniseren met uw Android- of iOS-telefoon. kunt u hier meer informatie over deze toepassing vinden op de Microsoft-website.

Kan ik het proces yourphone.exe stoppen?

Ja, natuurlijk kunt u uw telefoon-app in Windows 10 uitschakelen, volg deze stappen:

Open de app Instellingen door op de Windows-toets + I te drukken. Klik op privacy en vervolgens op Achtergrond-apps, Scroll naar beneden naar de app Jouw telefoon en schakel de optie Jouw telefoon uit. Sluit daarna Instellingen en start Windows opnieuw.

Hoe u uw telefoon kunt verwijderen uit Windows 10

Uw telefoon-app is een vooraf geïnstalleerde app van een systeem. U kunt deze niet rechtstreeks verwijderen vanuit het configuratiescherm of vanuit de instellingen-app. Maar u kunt Windows PowerShell (Admin) gebruiken om elke vooraf geïnstalleerde app op Windows 10 te verwijderen.

Klik met de rechtermuisknop op het startmenu en selecteer windows powershell (admin)U kunt ook zoeken naar PowerShellklik met de rechtermuisknop op Windows PowerShell selecteer uitvoeren als beheerder, (Klik op ja als UAC daarom vraagt) Typ nu opdracht Get-AppxPackage Microsoft.YourPhone -AllUsers | AppxPackage verwijderen en druk op de enter-toets. Start Windows opnieuw nadat u uw telefoon hebt verwijderd. Hiermee wordt uw telefoon-app volledig van uw Windows 10 pc verwijderd.

Hoe u uw telefoon opnieuw kunt installeren Windows 10

Als u op elk moment overweegt om uw telefoon-app te installeren, kunt u uw telefoon downloaden van de Microsoft Store door de link hier te volgen.

Hoe u uw telefoon-app kunt resetten in Windows 10

Nogmaals, als u op enig moment problemen ondervindt met uw telefoon-app op Windows 10, stelt u de app Uw telefoon opnieuw in op de standaardinstellingen door de onderstaande stappen te volgen.

Open instellingen met Windows-toets + I, Navigeer naar Apps> Apps en functies. Scroll naar beneden en zoek het app-item Your Phone, klik erop om de verborgen link Geavanceerde opties weer te geven en klik op de link Geavanceerde opties. Een nieuw venster wordt geopend met opties om de app zijn standaardinstellingen, klik op de Reset-knop om de app te resetten.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like