Yale zegt dat zijn nieuwe slimme bezorgdoos verandapiraten zal verijdelen

yaledeliverybox brighton delivery

Yale staat vooral bekend om het bouwen van nachtschoot en toegangssloten voor deuren en heeft een nieuwe Smart Delivery Box die is ontworpen om pakketbezorging te beveiligen. De doos blijft ontgrendeld totdat een bezorger een of meer pakketten erin plaatst en wordt vervolgens automatisch vergrendeld om pakketdiefstal te voorkomen. De Wi-Fi-bridge-verbonden box stuurt vervolgens een melding naar uw smartphone om aan te geven dat een levering is uitgevoerd en beveiligd.

De doos is gemaakt van hars en kan worden gekocht met een optioneel slim toetsenbord. Met de toetsenbordoptie kunt u de box standaard op slot laten en de bezorger de code geven die nodig is om deze te openen. Dit alternatief biedt de extra flexibiliteit om een ​​familielid, vriend of buurman toegang te geven tot de inhoud van de doos.

yaledeliverybox kent headon 1

De slimme doos is verkrijgbaar in twee modellen: de iets stijlvollere Kent, hierboven afgebeeld, heeft binnenafmetingen van 16 x 22 x 13 inch (HxBxD) en kost $ 279,99 of $ 329,99 met Yale’s wifi-toetsenbord. De Brighton heeft binnenafmetingen van 16,5 x 22,5 x 11,5 inch (HxBxD) en kost $ 229,99 of $ 279,99 met het toetsenbord.

De Yale Smart Delivery Box kan ook op afstand worden vergrendeld en ontgrendeld, via Wi-Fi en de Yale-app. Om leveringen van bederfelijke artikelen te beschermen, kunnen gebruikers een zachte koeler van 27,99 dollar in de doos stoppen. En om te voorkomen dat een gedurfde dief er met de hele doos vandoor gaat, kun je hem met zand verzwaren of een stalen kabelbindset van $ 12,99 kopen om hem aan een onbeweeglijk object te verankeren.

yale slimme kastvergrendeling medicijnreiniging 3

Om items in huis te beveiligen, kan het Yale Smart Cabinet Lock in kasten of laden worden geïnstalleerd. Het kan ter plaatse of op afstand worden ontgrendeld met de app van Yale en is ontworpen om waardevolle items zoals sieraden en belangrijke documenten te beveiligen. Het kan ook worden gebruikt om te voorkomen dat kleine kinderen toegang krijgen tot medicijnen, sterke drank of schoonmaakmiddelen. Yale prijst ook zijn waarde voor gebruik in vakantieverhuur, om te voorkomen dat gasten toegang krijgen tot bepaalde items, en om schoonmaakbenodigdheden voor onderhoudspersoneel te beveiligen.

Het Smart Cabinet Lock is beschikbaar in twee configuraties: Bluetooth ($ 79,99) en Wi-Fi ($ 129,99). Net als bij de slimme bezorgdoos krijgt de eigenaar een melding wanneer de kast wordt geopend. Yale zegt dat het in 2021 een derde product zal aankondigen in zijn nieuwe slimme opslaglijn – de Yale Smart Safe.

0 Shares:
You May Also Like