xFyro ANC Pro Review: kunstmatige intelligentie ontmoet echte draadloze audio

Misschien herinner je je xFyro nog voor hun baanbrekende oordopjes, de xFyro ARIA, die een paar jaar geleden meer dan $ 2 miljoen op Indiegogo ophaalde en het internet stoomde. Welnu, ze zijn terug met nog een paar oordopjes die boordevol innovatieve functies zitten.

De kenmerkende waterdichtheid en duurzaamheid van xFyro’s ARIA zijn te vinden in de nieuwe xFyro ANC Pro, maar het bedrijf is verder gegaan dan weersbestendigheid en in de wereld van kunstmatige intelligentie.

De xFyro ANC Pro is voorzien van een uniek AI-algoritme dat naar je omgeving luistert via de dual-beamforming microfoon van de oordopjes. Vervolgens laat het kritische geluiden zoals sirenes en alarmen door naar uw oren terwijl al het andere wordt geblokkeerd.

Het is een beetje alsof je een digitale beschermengel bij je hebt terwijl je over de wereld dwaalt terwijl je naar je deuntjes luistert.

xFyro’s AI ANC is ongetwijfeld cool, maar is het je geld waard? We vertellen je het volledige verhaal in onze review.

een vrouw die buiten een xfyro-koptelefoon gebruikt

xFyro ANC Pro True Wireless-koptelefoon: de voordelen

Dit is wat u van de xFyro ANC Pro kunt verwachten. Ze zijn misschien niet voor iedereen geschikt, maar ze bieden een aantal voordelen voor degenen die graag onderweg luisteren.

Veilig en gemakkelijk luisteren onderweg: xFyro’s AI-aangedreven ANC houdt je bewust van je omgeving, waar je ook gaat, zodat je van je muziek kunt genieten terwijl je door de straten van de stad navigeert, koffie bestelt of werkt. De geluiden die je moet horen, bereiken je oren en je hoeft nooit je oordopjes af te doen of op pauze te drukken. Ze gaan overal: xFyro-oordopjes zouden niet compleet zijn zonder de nieuwste weerbestendige technologie. De ANC Pro is waterdicht (IPX5-classificatie) en verzegeld voor bescherming tegen vuil en wind. Ze kunnen alle weersomstandigheden aan, evenals vocht van zweet (maar ze kunnen niet worden ondergedompeld, zoals de ARIA zou kunnen).Uitstekende audiokwaliteit: Grafeendrivers produceren een van de helderste en luidste geluiden die we hebben gehoord van echte draadloze oordopjes. Deze hoofdtelefoon komt zo dicht mogelijk bij studiogeluid uit oordopjes. Vooral de bas is indrukwekkend. Een van de meest betaalbare premiummerken: xFyro adverteert niet zoals grote merken als Apple en Bose. Het grootste deel van hun hype komt van crowdfundingprojecten, waarmee ze een enorme online fanbase hebben opgebouwd. Omdat xFyro op marketing bespaart, kunnen ze hun oordopjes tegen een veel lagere prijs verkopen dan de grote jongens, ondanks dat ze veel van dezelfde (of betere) functies hebben.

Een man die op zijn laptop werkt terwijl hij een draadloze xfyro-koptelefoon gebruikt

xFyro ANC Pro Review

Hieronder bekijken we wat er in de doos zit en welke functies je van xFyro ANC Pro kunt verwachten.

product specificaties

De xFyro ANC Pro zijn binnenoor oordopjes. Het uiterlijk is vergelijkbaar met Apple’s AirPods, met de oordopjes bevestigd aan een langere staaf.

De enige beschikbare kleur is zwart.

De oordopjes zijn iets groter dan sommige andere, voornamelijk vanwege het ontwerp van de staaf. Dit is echter een trendy look waar sommigen de voorkeur aan geven. En de staaf maakt het gemakkelijker om de oordopjes te verwijderen en af ​​te stellen.

De pasvorm is nauwsluitend en comfortabel en de oordopjes zijn duidelijk goed gemaakt. Het oppervlak is glad en er zijn geen naden of onvolkomenheden.

De xFyro ANC Pro wordt ook geleverd met een bijpassende draagtas, die ook dienst doet als oplader. De behuizing is stevig en sluit goed, en we vinden het leuk hoe de oordopjes magnetisch vergrendelen.

De productmetingen zijn als volgt:

oordopjes: 4,1 cm X 2,7 cm

Koffer: 5,3 cm X 5,8 cm

Dit is wat je in de doos krijgt:

Oordopjes (L + R) Draagtas/oplader 6 ergonomische oordopjes (3 sets: S, M, L) USB-C-oplaadkabel Gebruikershandleiding

xfyro hoofdtelefoon in een tas in zakformaat

Belangrijkste kenmerken:

AI-aangedreven ANC

Het belangrijkste verkoopargument van xFyro ANC is de kunstmatige intelligentie ANC. Hoewel dit een grote stap verwijderd is van waar xFyro bekend om staat (100% waterdichte oordopjes), is het een slimme spil voor het merk nu veel andere oordopjes behoorlijk waterdicht zijn.

En als je je afvroeg, de AI werkt echt. Zoals hierboven uitgelegd, is de AI een programma dat naar geluiden luistert en ze onderschept voordat ze je oren bereiken. Het algoritme herkent meer dan 6000 geluiden en deelt ze in in kritische en niet-kritische geluiden. De kritische geluiden (sirenes, alarmen, stemmen die tot u spreken, enz.) worden door de luidsprekers en in uw oren doorgegeven. De niet-kritieke geluiden blijven geblokkeerd.

Het effect is vrij opmerkelijk. Je kunt naar je muziek luisteren en een gesprek voeren met een collega of barista zonder ook maar iets te missen. Dit zijn de eerste oordopjes die je kunt dragen, in, op het werk, in de sportschool en waar dan ook zonder dat je ze hoeft af te doen of af te zetten.

Je blijft je bewust van je omgeving zonder in te boeten op audiokwaliteit. Het effect is nog meer uitgesproken dankzij de ruisonderdrukkende kracht van xFyro ANC Pro. Deze oordopjes hebben 30 dB ANC-vermogen, wat betekent dat je de meeste geluiden kunt onderdrukken, van constructie ver weg tot airconditioning in de buurt. Ter vergelijking: Apple’s AirPods Pro hebben slechts 20 dB ANC.

Om de AI ANC te activeren, schakelt u de Transparantiemodus in door op een oordopje te tikken.

U kunt ook schakelen tussen standaard (niet-AI) ANC en geen ANC om wat batterij te besparen.

Kenmerkende weersbestendigheid (IPX5)

xFyro liet ons niet hangen in termen van duurzaamheid. We verwachten immers dat xFyro-koptelefoons een tyfoon zullen doorstaan.

Hoewel de ANC Pro niet zo waterdicht is als de ARIA, zijn ze voldoende beschermd om alle weersomstandigheden te doorstaan. Met een IPX5-classificatie kunnen deze oordopjes krachtige waterstralen aan. Dat betekent in feite dat ze elk type regen kunnen weerstaan, van mist tot een stortbui, evenals zweet en vochtigheid.

In tegenstelling tot de ARIA zijn de ANC Pro niet geschikt voor volledige onderdompeling. Je kunt er dus niet in zwemmen en het is ook niet aan te raden om ze onder de douche te gebruiken.

De xFyro ANC Pro is ook afgedicht om te voorkomen dat stof en vuil binnendringt. Dankzij de aanraakbedieningen zijn er geen kieren waar stof kan binnendringen. Je kunt deze oordopjes zonder risico op storingen meenemen naar het strand of op je dirtbiketocht.

Een man die een xfyro-koptelefoon gebruikt in een bar

Grafeen luidsprekers

De geluidskwaliteit van xFyro ANC Pro gaat verder dan de meeste oordopjes dankzij het gebruik van superieure grafeendrivers.

Grafeen is een nieuw materiaal dat pas in 2004 is ontdekt en het is het sterkste, dunste en meest flexibele materiaal op aarde.

Hoewel grafeen veel toepassingen heeft, maken zijn sterkte en 2D-dunne afmetingen het perfect voor kleine luidsprekers.

In tegenstelling tot traditionele drivers, zal grafeen na verloop van tijd niet degraderen als gevolg van trillingen, en het zal niet beschadigd raken door overmatige trillingen bij luide volumes. Grafeen kan een helderder, groter geluid leveren omdat het zo sterk en reactief is.

Dit betekent dat de oordopjes van xFyro luider en helderder zijn dan andere. U kunt genieten van een breder scala aan audio, inclusief dikke basbeats, met minder artefacten en minder vervorming.

Met een diameter van 7 mm zijn de drivers van xFyro even groot als de meeste premium echte draadloze oordopjes en ongeveer 40% groter dan andere oordopjes. Maar vanwege grafeen kun je audio verwachten die vergelijkbaar is met die van over-ear hoofdtelefoons.

100 uur batterij

Een van de meest indrukwekkende innovaties van xFyro ANC Pro wordt door het merk nauwelijks genoemd. De batterij van 100 uur is mogelijk de langste in de branche.

De oordopjes leveren tot 10 uur afspeeltijd op een enkele lading, en de draagtas kan nog eens 90 uur mee voor een totaal van 100 uur. In de draagtas duurt het slechts 15 minuten voordat de oordopjes volledig zijn opgeladen, dus je hoeft nooit lang op je muziek te wachten. De draagtas laadt op via snel opladen via USB-C en is in slechts 2 uur volledig opgeladen.

De batterij gaat niet zo lang mee als de AI ANC (Transparantiemodus) actief is, maar je kunt nog steeds tot 8 uur afspelen verwachten, wat verdomd indrukwekkend is. De meeste echte draadloze oordopjes kunnen niet in de buurt komen van 8 uur afspelen, zelfs zonder ANC.

Een man die een xfyro-koptelefoon gebruikt om een ​​telefoongesprek aan te nemen

Alsof-niets-is-er past

xFyro beweert dat de ergonomische pasvorm van de ANC Pro aanvoelt alsof je helemaal niets draagt. Hoewel dit misschien niet helemaal waar is, zijn de oordopjes zeer comfortabel. We waren vooral onder de indruk van hoe stevig ze op hun plaats blijven, zelfs tijdens intense activiteit, zonder het gevoel te hebben dat ze veel druk uitoefenen op het binnenoor.

Bij veel oordopjes krijg je na een paar uur jeukende of pijnlijke oren, maar de xFyro ANC Pro niet. Je kunt ze de hele dag dragen – zolang de batterij leeg is – zonder dat je een pauze hoeft te nemen.

Dit kan zijn omdat de pasvorm van xFyro is ontworpen door ergonomische ingenieurs. Het is een nieuwe voorstelling van hoe oordopjes in de gehoorgang op hun plaats passen. xFyro ANC Pro gebruikt de natuurlijke rondingen van je oor om op hun plaats te blijven, in tegenstelling tot andere oordopjes die gewoon als een kurk in een fles in je gehoorgang blijven steken.

Extra functies

Afgezien van de belangrijkste functies, heeft xFyro ANC Pro een aantal andere functies die u van een premium hoofdtelefoon mag verwachten.

Dual beamforming micTouch-bedieningBluetooth 5.0Direct koppelenDigital Assistant Access (Google, Siri, etc.)

xfyro koptelefoon met hoesje op een aanrechtblad

Vonnis

xFyro ANC Pro is misschien iets groter dan andere oordopjes en ze zijn alleen in het zwart verkrijgbaar. Maar als u zich niet al te veel zorgen maakt over esthetiek, is er geen betere echte draadloze hoofdtelefoon voor uw geld.

xFyro combineert op briljante wijze hun originele weerbestendige technologie met gloednieuwe AI-aangedreven ANC voor een hoofdtelefoon die je vol vertrouwen kunt gebruiken, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Bovendien garanderen de grafeendrivers een ongelooflijk geluid dat na verloop van tijd niet verslechtert.

Samenvattend zijn hier de voor- en nadelen van xFyro ANC Pro.

Pluspunten

Kunstmatige intelligentie ANC is een doorbraak: xFyro’s AI ANC-technologie wordt ongetwijfeld de nieuwe standaard in premium ANC. Hiermee kun je genieten van je muziek terwijl je je bewust blijft van de wereld om je heen.Geluid van studiokwaliteit: Graphene-audio brengt voor het eerst geluid van studiokwaliteit naar echte draadloze oordopjes. Fatsoenlijke weersbestendigheid: IPX5-waterdichtheid biedt voldoende bescherming voor elk weer dat u tegen kunt komen. Stof- en schokbestendig beschermen verder tegen de elementen.Topbatterij in de branche: Met een batterijduur van 100 uur en 10 uur per oplaadbeurt is de batterij van de xFyro ANC Pro de beste in de branche. Ergonomische pasvorm: Hoewel de oordopjes niet aanvoelen alsof er niets is, zijn ze ongelooflijk comfortabel. Je kunt ze 8+ uur dragen zonder irritatie, en ze vallen niet uit tijdens intensieve activiteit. Betaalbare prijs: Met ongeveer de helft van de prijs van andere premium echte draadloze hoofdtelefoons, is xFyro ANC Pro van grote waarde.

nadelen

Slechts één kleur: xFyro ANC Pro zijn alleen verkrijgbaar in het zwart. We zouden graag wat meer kleuren zien. Een beetje lomp: De oordopjes zijn wat groter dan andere merken. Maar ze zijn niet ongemakkelijk. Niet geschikt voor onderdompeling: In tegenstelling tot de xFyro ARIA kan de ANC Pro niet in water worden ondergedompeld. Mist diepe bas: De grafeenbas is soepel en gedefinieerd. Maar het heeft niet die ingewanden die sommigen verkiezen.

een set xfyro-koptelefoons en -hoes op een reflecterende zwarte achtergrond

Laatste gedachten over xFyro ANC Pro

We waren diep onder de indruk van de prestaties van xFyro ANC Pro. Ze behoren tot de meest veelzijdige echte draadloze hoofdtelefoons op de markt en bieden een ideale balans tussen duurzaamheid, geluidskwaliteit en innovatief ANC-vermogen.

Je kunt deze koptelefoon elke dag, de hele dag gebruiken, zonder je zorgen te maken over het weer of afleiding van je omgeving.

En voor de prijs is er geen betere koptelefoon. xFyro ANC Pro kost ongeveer 50% minder dan andere premium oordopjes, maar ze bieden een langere batterijduur, betere ANC en in de meeste gevallen helderder en luider geluid.

Dit is een goed moment om een ​​paar xFyro ANC Pro te bemachtigen. Tijdens de Easter Sale krijg je 60% korting op een paar en krijg je gratis verzending.
Ga voor meer info en om uw bestelling te plaatsen nu naar www.xfyro.com.

0 Shares:
You May Also Like