Wyze’s Video Doorbell Pro van $ 65 kan op batterijstroom werken

wyze video doorbell pro

Ongeveer een jaar na het buigen van zijn eerste videodeurbel, is Wyze terug met zijn verbeterde Video Doorbell Pro, die wordt geleverd met bredere kijkhoeken, dual-band wifi-ondersteuning en de mogelijkheid om zowel op bekabeld als op batterijstroom te werken.

De Video Doorbell Pro is geprijsd op $ 65 met een gebundelde bel en wordt in december verzonden (u kunt nu voorbestellen. Verwijder niet-productlink), de Video Doorbell Pro treedt in de voetsporen van Wyze’s Video Doorbell, een compact, bedraad model met single-band Wi- Fi en – in ieder geval aanvankelijk – een prijskaartje van $ 30, dat vervolgens met een gong opliep tot $ 50.

De grotere Video Doorbell Pro heeft een videoresolutie van 1440p met een gezichtsveld van 150 x 150 graden, wat een breder beeld mogelijk maakt dan de Video Doorbell (die we eerder dit jaar hebben beoordeeld) met zijn FOV van 88 x 120 graden.

Net als bij de originele Video Doorbell, biedt de Video Doorbell Pro een ingebouwde microfoon en luidspreker voor tweerichtingsaudio en IR-enabled nachtzicht. Beide deurbellen hebben een IP65-classificatie, wat betekent dat ze volledig beschermd zijn tegen het binnendringen van stof en bestand zijn tegen waterstralen onder lage druk vanuit elke hoek.

Maar terwijl de eerste Video Doorbell alleen single-band (2,4 GHz) wifi ondersteunde, biedt de Video Doorbell Pro dual-band (2,4 GHz en 5 GHz) wifi, wat belooft vloeiendere live video-feeds te leveren, afhankelijk van de nabijheid van uw router.

De Video Doorbell Pro biedt kant-en-klare bewegingsdetectie, samen met 14-dagen rollende cloudopslag van 12-seconden video’s met een afkoelperiode van vijf minuten. Als je je aanmeldt voor Wyze’s $ 2 per maand Cam Plus-service, krijg je 14 dagen cloudopslag voor video’s van onbeperkte lengte zonder cooldown, samen met persoons-, pakket-, voertuig- en huisdierdetectie.

De Video Doorbell Pro kan zowel bedraad (met behulp van uw bestaande 16-24V deurbelbedrading) als draadloos werken, waarbij Wyze tot zes maanden gebruik op batterijvoeding belooft. De 3250mAh-batterijen van de deurbel zijn niet verwijderbaar, maar je kunt ze opladen met een meegeleverde USB-kabel. De originele Video Doorbell had daarentegen geen draadloze optie.

Je kunt de Video Doorbell Pro monteren met de meegeleverde plakband, of je kunt hem steviger bevestigen met schroeven (die ook in de doos zitten, samen met een muurplaat).

Naast de montageuitrusting wordt de Video Doorbell Pro ook geleverd met een Wyze Chime, waarmee je kunt kiezen tussen 20 verschillende deuntjes en acht geluidsniveaus. We hebben contact opgenomen met Wyze om te zien of de Video Doorbell Pro werkt met bestaande deurbellen.

We zullen een volledige recensie van de Wyze Video Doorbell Pro hebben zodra we een recensie-eenheid in handen hebben.

0 Shares:
You May Also Like