Wyze’s robotstofzuiger van $ 199 begint in 2021 met het reinigen van tapijten

wyze robot vacuum main 2

Wyze, de goedkope fabrikant van slimme apparaten die dit jaar al een Bluetooth-koptelefoon, een videodeurbel en een thermostaat heeft onthuld, staat op het punt zijn eerste robotstofzuiger te ontketenen.

Nu beschikbaar voor pre-order en gepland voor verzending in januari 2021, de Wyze Robot VacuumRemove niet-productlink van $ 199 maakt verbinding met wifi-netwerken en beschikt over functies die we normaal niet zien in modellen die zo goedkoop zijn, zoals de mogelijkheid om kamers in kaart te brengen en vermijd gebieden die u niet wilt betreden.

We moeten de robotstofzuiger nog in actie zien, maar dit is wat we tot nu toe weten. Met een hoogte van 3,7 inch en een diameter van 13,8 inch, is het vacuüm van 7,2 pond voorzien van uw typische klif / val- en botsingssensoren, waardoor het obstakels en steile trappen kan vermijden.

U kunt reinigingsschema’s programmeren met de Wyze-app voor iOS of Android, en u kunt “sterke”, “standaard” en “stille” zuigingsopties kiezen, afhankelijk van hoeveel geluid u bereid bent te tolereren.

wyze robotstofzuiger levensstijl

Dat is allemaal vrij standaard voor een robotstofzuiger van $ 199, maar het Wyze-model voegt premiumfuncties toe, zoals kamertoewijzing, waarbij de zeven sensorgroepen van het vacuüm tot 2.016 “afstandspunten” kunnen scannen, terwijl “Simultaneous Location and Mapping” (SLAM) -functionaliteit laat de stofzuiger zijn reinigingsroutes optimaliseren door zijn locatie tijdens het scannen te volgen.

Een andere handige functie is de mogelijkheid om virtuele muren te creëren waar de stofzuiger niet overheen kan (waardoor je de moeite bespaart om deuren te sluiten of geïmproviseerde barrières op te zetten), of je kunt specifieke delen van de kaart aanwijzen voor “gerichte” schoonmaakbeurten. Er komt “binnenkort” een modus voor het opschonen van vlekken, maar deze is nog niet klaar bij de lancering.

Als u de Wyze-stofzuiger instelt voor een volledige reiniging en het sap begint op te raken, schiet de stofzuiger terug naar het dockingstation om de 3.200 mAh-batterij op te laden voordat de reiniging wordt voltooid.

Helaas zal de Wyze Robot Vacuum Alexa pas in de eerste helft van volgend jaar ondersteunen, en er is geen woord over ondersteuning voor Google Assistant.

Bekend om zijn $ 20 Wyze Cam (de indoor/outdoor Cam v3 arriveerde eind vorige maand), heeft Wyze furore gemaakt met zijn supergoedkope maar hoogwaardige slimme apparaten. Het bedrijf heeft onlangs een videodeurbel en een thermostaat onthuld (respectievelijk $ 30 en $ 50), en het breidt zich ook uit naar lifestyle-producten met een Bluetooth-koptelefoon ($ 50), een slimme weegschaal ($ 20) en een (middelmatig, volgens onze recensent) fitness-tracker ($ 25).

Over het algemeen treedt de robotstofzuiger in de voetsporen van de andere slimme producten van Wyze en biedt hij een indrukwekkend scala aan functies voor een verrassend betaalbaar prijskaartje. Toch zit het bewijs in de schoonmaak, en we zullen niet weten of de robotstofzuiger een effectieve vloer- en tapijtveger is totdat we hem een ​​grondige testrit hebben gegeven. Blijf ons volgen voor onze volledige recensie.

0 Shares:
You May Also Like