Wyze’s productparade gaat verder met een slimme schakelaar en afstembare witte lamp

wyze switch 2

Slechts een dag na de onthulling van een lampfitting en een zonnepaneel, is de productieve smart home-fabrikant Wyze terug met een paar nieuwe apparaten: een slimme schakelaar en een afstembare witte slimme lamp.

De Wyze SwitchRemove niet-productlink is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order in wit en wordt in december als een driepakket verzonden voor $ 32,99 plus verzendkosten. Wyze voegt eraan toe dat one-packs van de nieuwe switch “binnenkort komen”.

Ondertussen wordt volgende maand een pakket van vier Wyze Bulb WhiteRemove niet-productlink verzonden voor $ 31,99, met pre-orders vanaf vandaag.

Wyze Switch

De eerste slimme schakelaar van Wyze is een eenpolig model met één knop dat werkt met zowel standaard- als Wyze-lampen. De schakelaar kan worden geïnstalleerd in een-, twee-, drie- en viervoudige opstellingen, maar er is wel een neutrale draad nodig.

wyze-schakelaar 3

Compatibel met Alexa, Google Home, Apple HomeKit en IFTTT, de Wyze Switch biedt zowel Wi-Fi (alleen 2,4 GHz) als Bluetooth 4.2-connectiviteit, en net als andere Wyze-verlichtingsproducten heeft hij geen hub nodig.

Een enkele druk op de Wyze Switch schakelt uw lichten aan en uit, terwijl andere functies (inclusief de mogelijkheid om andere Wyze-apparaten te bedienen) kunnen worden toegewezen aan dubbel drukken, driemaal drukken of ingedrukt houden. Er is ook een statuslampje in de rechterbovenhoek van de schakelaar.

Met de Wyze-app kun je schema’s en timers instellen voor de overstap, terwijl een vakantiemodus potentiële indringers voor de gek kan houden door te denken dat je thuis bent. Ontbrekend in de trukendoos van de Wyze Switch is echter energiemonitoring.

Wyze Lamp Wit

In de voetsporen van de Wyze Bulb Color van eerder dit jaar, is de Wyze Bulb White in wezen een opknapbeurt van de twee jaar oude Wyze Bulb. Wyze zegt dat de Bulb White een verbeterde 90+ Color Rendering Index (of CRI, een beoordeling die de nauwkeurigheid van kleuren aangeeft op objecten die door het licht worden verlicht) heeft vergeleken met de Wyze Bulb, en dat de nieuwere lamp zwakker wordt en gemakkelijker te opgericht.

wyze lamp wit

Deze dimbare lamp in A19-stijl past op een standaard E26-fitting en kan worden afgesteld van een warme 2700 Kelvin tot een koele daglichttemperatuur van 6.500 K.

Met de Wyze-app kun je de Bulb White groeperen met andere Wyze-lampen en kun je ook schema’s, timers en slaaproutines instellen.

Een nieuwe Sun Match-modus past automatisch de witte kleurtemperatuur van de lamp aan, afhankelijk van het tijdstip van de dag, terwijl een vakantiemodus (vergelijkbaar met die voor de Wyze Switch) voorbijgangers voor de gek houdt door te denken dat je thuis bent.

De Wyze Bulb White is compatibel met Alexa, Google Assistant en IFTTT en ondersteunt zowel wifi (alleen 2,4 GHz) als Bluetooth-connectiviteit, geen hub vereist.

We zullen beoordelingen van zowel de Wyze Switch als de Wyze Bulb White hebben zodra we tijd hebben doorgebracht met enkele voorbeeldeenheden.

0 Shares:
You May Also Like