Wyze’s nieuwe lampvoet kan slimheid toevoegen aan een domme buitenlamp

wyze lamp socket

Wyze, fabrikant van goedkope smarthome-apparaten, heeft een slimme manier ontwikkeld om je domme buitenverlichting slim te maken: een lampfitting met een kabel die wordt aangesloten op een Wyze Cam v3-beveiligingscamera. De kabel stuurt elektrische stroom naar de camera en de bewegingssensor van de camera kan de aansluiting activeren om de lamp in te schakelen die erin is geschroefd.

Aangekondigd op de eerste dag van de Wyze Week-viering van het bedrijf (meer onthullingen worden de komende dagen verwacht), zijn zowel de Wyze Lamp SocketRemove niet-productlink als een tweede nieuw product, de Wyze Solar PanelRemove niet-productlink, nu beschikbaar voor pre-order met verzendingen die respectievelijk in december en november worden verwacht.

Wyze lampfitting

De Wyze-lampvoet is verkrijgbaar in twee configuraties: een startersbundel van $ 45,99 met een Wyze Cam v3 en een uitbreidingskit met alleen de lampvoet voor $ 9,99.

Uitgerust met een E26-voet, is de lampfitting ontworpen om in een middelgrote buitenlampfitting te passen, en hij wordt geleverd met een 30-inch USB-kabel die kan worden aangesloten op een nabijgelegen Wyze Cam v3. (De kabel is alleen ontworpen voor de Cam v3 en niet voor andere Wyze-camera’s, zegt het bedrijf.)

Eenmaal aangesloten, kan de Wyze Lamp Socket de Cam v3 van stroom voorzien, die op zijn beurt de socket kan bedienen en tegelijkertijd Wi-Fi-connectiviteit kan geven. De Cam v3 kan bijvoorbeeld de lampfitting activeren als hij beweging detecteert, en hij kan de fitting ook op een schema zetten.

Er kunnen maximaal vijf lampfittingen draadloos worden gegroepeerd en elke groep heeft slechts één aangesloten Wyze Cam v3 nodig om te functioneren, hoewel u ook een Cam v3 op elke socket in de groep kunt aansluiten. De lampvoeten hebben een bereik van 82 voet voor groeperingsdoeleinden.

De lampfitting heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat hij volledig stofdicht is en bestand is tegen lagedrukwaterstralen vanuit elke hoek. Praktisch gesproken is de lampvoet ontworpen voor gebruik in een buitenlampbehuizing, in plaats van direct aan de elementen te worden blootgesteld, zegt Wyze.

Wyze Zonnepaneel

Afgezien van zijn nieuwe lampvoet, buigt Wyze ook het Wyze-zonnepaneel van $ 19,99, dat alleen bedoeld is voor gebruik met de Wyze Cam Outdoor.

wyze zonnepaneel

Het 6,8 x 4,7 x 0,7-inch (HxBxD) zonnepaneel kan tot 2,5 watt aan elektriciteit leveren en wordt geleverd met een micro-USB-kabel van 13 voet die kan worden aangesloten op een Wyze Cam Outdoor. Er wordt ook een 360-graden montage meegeleverd.

Net als de Wyze Lamp Socket, wordt het zonnepaneel geleverd met een IP65-classificatie, wat betekent dat het stofdicht en bestand is tegen lagedrukwaterstralen, maar niet volledig waterdicht. Dat gezegd hebbende, zegt Wyze dat het zonnepaneel kan (en moet) worden gemonteerd zodat het wordt blootgesteld aan direct zonlicht.

We zullen volledige beoordelingen van de Wyze lampvoet en het zonnepaneel hebben zodra we enkele voorbeeldeenheden hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like