Wyze’s $ 50 batterijgevoede Cam Outdoor is bedoeld voor koopjesjagers

five

Wyze maakte naam met zijn belachelijk goedkope maar goed aangeschreven Wyze Cam v2, en nu hoopt de beginnende smart home-fabrikant nog een hit te scoren met zijn eerste (en langverwachte) buitencamera.

Nu beschikbaar voor $ 50 met een gebundelde Wi-Fi-bridge (extra camera’s kunnen worden gekocht voor $ 40 per stuk), de Wyze Outdoor CamRemove niet-productlink zit direct naast Wyze’s andere budgetgeprijsde beveiligingscamera’s, de $ 20 Wyze Cam v2 en de $ 30 Wyze Cam Pan, en het is geprijsd om concurrenten als de $ 80 TP-Link Kasa Cam Outdoor en de $ 100 Ring Stick Up Cam Battery te ondermijnen.

De boxy, kleine Wyze Cam Outdoor en zijn geïntegreerde en verstelbare standaard is een dode letter voor de Wyze Cam v2. Dat gezegd hebbende, komt het nieuwe buitenmodel met een paar belangrijke verschillen in vergelijking met zijn binnengerichte neef.

Om te beginnen hoeft de Cam Outdoor niet te worden aangesloten op een stroombron. In plaats daarvan heeft de camera een paar geïntegreerde 2600 mAh-batterijen die zijn ontworpen om drie tot zes maanden mee te gaan tussen oplaadbeurten.

wyze cam buiten

Het tweede grote verschil tussen de Cam Outdoor en de Wyze-camera’s voor binnen (afgezien van het verweerde ontwerp van de Cam Outdoor natuurlijk) is dat het buitenmodel een Wi-Fi-brug vereist. De “startbundel” van $ 50 bevat een kleine brug die via een ethernetkabel op uw thuisrouter wordt aangesloten; elke bridge kan maximaal vier camera’s ondersteunen. Wyze raadt aan om de Cam Outdoor binnen 15 meter van de brug te plaatsen, die via een gepatenteerde draadloze verbinding met de camera communiceert. Dit is waarschijnlijk een poging om de batterijduur van de camera te verlengen, aangezien wifi een energieverslindend communicatiemiddel is.

Wyze zegt dat de Cam Outdoor temperaturen tussen -4 graden Fahrenheit en 120 graden F kan weerstaan, en dat hij een IP65-classificatie heeft voor bescherming tegen binnendringend stof en water dat uit een mondstuk wordt gespoten. De schroefgaten in de verstelbare voet van de camera maken wand- en plafondmontage mogelijk (een schroevenset wordt meegeleverd in de doos).

De Cam Outdoor neemt 1080p-video op met maximaal 20 frames per seconde (of 10 fps ‘s nachts) en met een gezichtsveld van 110 graden. Andere functies zijn onder meer nachtzicht, tweerichtingsaudio, time-lapse-opname en PIR-bewegingsdetectie (passief infrarood).

De offline “reismodus” van de Cam Ourdoor maakt video-opnames onderweg mogelijk, en je kunt ook een live feed van de Wyze mobiele app bekijken als je je telefoon rechtstreeks op de camera aansluit via zijn eigen Wi-Fi signaal.

Helaas ondersteunt de Cam Outdoor niet meteen de mogelijkheid om bewegingszones aan te passen, een functie die beschikbaar is voor zowel de Cam v2 als de Cam Pan. Een Wyze-vertegenwoordiger vertelde TechHive dat aanpasbare bewegingszones voor de Cam Outdoor “na de lancering op onze routekaart zullen staan”. Evenzo zal de detectie van mensen voor de Cam Outdoor moeten wachten tot Wyze’s nieuwe, interne versie van de functie uit de bèta komt.

De Wyze Cam Outdoor ondersteunt tot 32 GB lokale microSD-opslag, samen met 14 dagen gratis rollende cloudopslag voor videoclips van elk maximaal 12 seconden. Wyze’s Complete Motion Capture-abonnement van $ 1,50 per maand verwijdert de limiet van 12 seconden voor in de cloud opgeslagen video’s, waardoor ze kunnen worden uitgevoerd gedurende de duur van de activerende bewegingsgebeurtenis.

We hebben de binnencamera’s van Wyze in het verleden hoge cijfers gegeven, waarbij onze recensent de Wyze Cam v2 “een fantastische optie noemde, vooral voor degenen die net hun teen in doe-het-zelf-huisbeveiliging dompelen.”

We zullen een volledige beoordeling van de Wyze Cam Outdoor hebben zodra we een voorbeeldeenheid hebben geëvalueerd.

0 Shares:
You May Also Like