Wyze zegt dat zijn nieuwe Garage Door Controller alles weet, alles ziet

Wyze Garage Door Controller

Wat en hoeveel zou het kosten om van een Wyze Cam v3 een universele, vision-detecterende slimme garagedeuropener te maken?

De Wyze Garage Door Controller, die $ 18,99 kost, heeft het bedrijf vanmorgen aangekondigd. Door de nieuwe controller toe te voegen aan een Wyze Cam v3, of door een bundel van $ 39,99 te kopen die zowel de camera als de controller bevat, kun je je bestaande opener activeren om je garagedeur te openen of te sluiten vanuit de Wyze-app of met een spraakopdracht (Alexa en Google Assistent). U kunt ook vanuit een cameraperspectief uw garage bekijken vanaf elke plek waar u toegang tot internet heeft.

In combinatie met de Wyze Cam v3 noemt het bedrijf het nieuwe controllerpakket ‘s werelds eerste kunstmatige intelligentie, vision-detecterende garagedeurcontroller. De opstelling vereist geen batterijgevoede sensoren of extra bedrading buiten een voeding.

Op de bovenstaande foto ziet u dat de camera en controller een voedingsadapter delen, waarbij de adapter is bevestigd aan het garagedeurmechanisme. Klik hier om te zien of de controller compatibel is met uw garagedeuropener.

Wyze Garagedeur Controller Cam

Hier zijn extra functies die Wyze benadrukte in de aankondiging:

Melding in de Wyze app als de garagedeur open blijft staan ​​of als iemand hem opent of sluit. Dat houdt in of de garagedeur open of gesloten is met de originele muurknop of originele afstandsbediening voor elke dag van de week Deel de toegang tot de garagedeur en kijkrechten24 uur opnemen met een microSD-kaart (apart verkrijgbaar)Bewegings- en geluidsdetectieTweerichtingsaudio

De Wyze Garage Door Controller werkt alleen met een Wyze Cam v3, niet met een Wyze Cam v2 of Wyze Cam Pan v2. Het bedrijf zegt dat de installatie in de meeste gevallen 10-20 minuten duurt.

Ondanks dat het de controller op zichzelf aanbood, naast dat het werd gebundeld met de camera, gaf het bedrijf een duidelijke ironische waarschuwing in zijn persmateriaal dat kopers de opener niet zouden moeten koppelen aan een Wyze Cam v3: “Zelfs niet denk erover na om het te gebruiken met een andere Wyze Cam v3”, luidt het voorbehoud, want u zult geen baat hebben bij het zien van het label dat aangeeft dat het systeem voldoet aan de UL 325-norm voor deur-, draperie-, poort-, lamellen- en raambedieningen en -systemen.

U vindt onze diepgaande beoordelingen van slimme garagedeurcontrollers op de voorgaande link.

0 Shares:
You May Also Like