Wyze verdubbelt de maandelijkse kosten voor thuismonitoring voor nieuwe gebruikers

Wyze Home Monitoring core starter kit

Het huisbewakingsplan van Wyze behoort misschien tot de beste waarden in de smart home-industrie, maar de maandelijkse kosten staan ​​op het punt te verdubbelen voor nieuwe aanmeldingen.

In een e-mail die deze week naar Wyze-gebruikers is gestuurd, kondigde het bedrijf aan dat de prijs voor zijn 24/7 thuisbewakingsplan na 6 april zal stijgen van $ 4,99 naar $ 9,99 per maand, terwijl de jaarlijkse prijs zal stijgen tot $ 99,99, een stijging van ongeveer $ 40 .

Huidige abonnees en degenen die zich vóór de deadline aanmelden, behouden het ‘early adopter’-tarief van $ 4,99 per maand, bevestigde een vertegenwoordiger van Wyze aan TechHive.

Wyze zegt dat de prijsstijging, die voor het eerst werd gemeld door The Verge, “ons zal helpen de stijgende kosten te dekken, de service duurzamer te maken en ons in staat te stellen nieuwe functies toe te voegen.”

Dit nieuws maakt deel uit van TechHive’s berichtgeving over de beste smart home-systemen, waar u beoordelingen van het aanbod van de concurrentie vindt, plus een kopersgids voor de functies waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor dit type product.

Wyze schetste enkele van die nieuwe functies in de e-mail. Om te beginnen zullen Wyze’s waterlek- en klimaatsensoren binnenkort professioneel worden gecontroleerd, en ze zullen ook waarschuwingsgeluiden op de Wyze Hub activeren wanneer lekken of vriestemperaturen worden gedetecteerd die kunnen leiden tot gesprongen waterleidingen.

Het bedrijf zal ook Sprinkler Plus toevoegen, een add-on van $ 10 per jaar voor de Wyze Sprinkler-controller die functies toevoegt zoals “slimme” schema’s op basis van “hyperlokale” weergegevens, samen met inzichten over het bodemvochtniveau in elke sprinklerzone.

Ten slotte voegt Wyze persoonsdetectie en 12-seconden cloudgebaseerde bewegingsgebeurtenisopnames toe aan uw “door beveiliging toegewezen” camera’s (met een algemene dop van vijf camera’s). Die functie is een aanvulling op de enkele Cam Plus-licentie die al bij het thuisbewakingsplan van Wyze wordt geleverd.

Het huisbewakingsplan van Wyze, beheerd door de externe service Noonlight, debuteerde een jaar geleden. Aanvankelijk kregen jaarlijkse abonnees van het plan een volledige Wyze-starterkit, inclusief een hub, een toetsenbord, twee toegangssensoren en een bewegingssensor, voor free. Wyze heeft sindsdien het aanbod voor jaarlijkse aanmeldingen teruggebracht tot alleen de Wyze Hub, die normaal $ 30 kost, en een jaar van zijn Cam Plus-abonnement, een waarde van $ 15.

Zelfs met de steile prijsstijging blijft het huisbewakingsplan van Wyze een koopje in vergelijking met zijn concurrenten. Ring rekent bijvoorbeeld $ 20 per maand voor 24/7 thuisbewaking, tegenover $ 10 per maand voor Wyze onder zijn nieuwe tariefplan.

In zijn recensie van Wyze’s thuisbewakingsservice vorig jaar noemde TechHive Executive Editor Michael Brown het een “sterk aanbod” met “een paar valkuilen”, waaronder het ontbreken van mobiele failover en geen ondersteuning voor apparaten van derden.

Ben schrijft al meer dan 20 jaar over technologie en consumentenelektronica. Ben levert sinds 2014 een bijdrage aan PCWorld en kwam in 2019 bij TechHive, waar hij werkt aan slimme luidsprekers, soundbars en andere slimme en thuisbioscoopapparaten. Je kunt Ben volgen op Twitter.

0 Shares:
You May Also Like