Wyze Sprinkler-controller komt binnenkort naar een gazon bij jou in de buurt

wyze sprinkler main

De Wyze Sprinkler-controllerRemove non-product link kost slechts $ 50 wanneer het in januari wordt verzonden, waardoor het weer een ander Wyze-product is met een agressief laag prijskaartje.

Ter vergelijking: de meeste sprinklercontrollers die we hebben getest, kosten ruim $ 100, terwijl een van de weinige sprinklercontrollers van minder dan $ 100 die we hebben beoordeeld, de B-hyve Smart Hose Watering Time van $ 44, alleen bedoeld is voor tuinslangen of druppelirrigatie, geen sproeiers in de grond. We hebben de Wyze Sprinkler-controller nog niet geprobeerd, maar we zijn benieuwd hoe zo’n goedkoop model standhoudt tijdens gebruik in de echte wereld.

Met de Wyze Sprinkler-controller, die tot acht sprinklerzones kan bedienen, kunt u uw sprinklers op afstand beheren met de Wyze-app, en u kunt dagelijkse, wekelijkse of zonsopgang-/zonsondergang-bewateringsschema’s instellen. De controller ondersteunt ook regen- en bodemsensoren van derden, die beregeningscycli kunnen activeren of overslaan, afhankelijk van het vochtgehalte van uw bodem.

wyze sprinkler detail 2

De Wyze Sprinkler ondersteunt ook een reeks geavanceerde functies waarvoor Sprinkler Plus vereist is, een add-onplan van $ 10 per jaar (u krijgt drie gratis jaren Sprinkler Plus als u vooraf bestelt). “Slimme schema’s” kunnen bijvoorbeeld uw gazon automatisch bewateren op basis van “hyperlokale” weergegevens (Wyze zegt dat de controller weerrapporten kan maken van meer dan 60.000 stations in de VS), en de controller kan beregeningscycli overslaan tijdens winderige, warm of regenachtig weer. Een andere functie van Sprinkler Plus kan u op basis van historische gegevens “inzichten” geven over het bodemvochtgehalte in elke sprinklerzone.

De eigenlijke Wyze Sprinker-controller heeft een zwart ovaal ontwerp met LED-indicatoren voor elke besproeiingszone, samen met knoppen waarmee u door de verschillende zones kunt bladeren en het water aan of uit kunt zetten. De controller is niet ontworpen voor installatie buitenshuis, maar een vertegenwoordiger van Wyze zei dat er volgend jaar een waterdichte doos voor het apparaat beschikbaar zou moeten zijn.

Zoals met de meeste andere sprinklercontrollers die we hebben geprobeerd, ondersteunt de Wyze Sprinkler-controller geen Alexa of Google Assistant – of in ieder geval nog niet, met Wyze die ons vertelt dat ondersteuning voor stemassistenten “in de toekomst” komt.

Blijf ons volgen voor een volledige beoordeling van de Wyze Sprinkler-controller zodra we wat quality time hebben doorgebracht met een beoordelingseenheid.

0 Shares:
You May Also Like