Wyze sluit 2020 af met een slimme stekker van $ 10 voor buiten

wyze plug outdoor

Van stofzuigers en thermostaten tot sprinklercontrollers en zelfs koptelefoons, Wyze, de maker van goedkope slimme apparaten, bombardeert ons met nieuwe producten in een indrukwekkend breed scala aan categorieën, en nu sluit 2020 af met nog een gadget: een slimme buitenstekker.

In tegenstelling tot zijn nieuwe robotstofzuiger of Bluetooth-koptelefoon, vertegenwoordigt de Wyze Plug OutdoorRemove niet-productlink geen geheel nieuwe categorie voor Wyze, die al een slimme binnenstekker (de Wyze PlugRemove niet-productlink) op de markt heeft.

Kenmerkend is echter dat de Wyze Plug Outdoor van $ 10 veel goedkoper is dan de meeste van zijn concurrenten. Onze huidige favoriet, de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Outdoor Plug, heeft bijvoorbeeld een adviesprijs van $ 25, hoewel hij momenteel te koop is voor $ 20.

Zoals de meeste slimme producten van Wyze, maakt de Plug Outdoor met twee stopcontacten rechtstreeks verbinding met Wi-Fi-netwerken, wat betekent dat er geen hub nodig is.

wyze plug buiten energie monitoring

De weerbestendige behuizing van de Plug Outdoor wordt geleverd met een paar kleppen die zijn ontworpen om de twee driepolige stopcontacten af ​​te dichten, die onafhankelijk kunnen worden bediend. De stekker heeft een IP64-classificatie, wat betekent dat hij volledig beschermd is tegen stof en water dat uit elke richting wordt gespoten.

De Plug Outdoor is compatibel met zowel Alexa als Google Assistant en ondersteunt tot 15 ampère output samen met overbelastingsbeveiliging, waardoor hij geschikt is voor het aansturen van buitenverlichting en ventilatoren, of zelfs ovens in de achtertuin.

De stekker heeft normale dagelijkse schema’s en een vakantiemodus, die het stopcontact willekeurig in- en uitschakelt om potentiële indringers voor de gek te houden. U kunt de stekker ook instellen om te reageren op triggers van bewegingssensoren of andere compatibele slimme apparaten, terwijl een omgevingslichtsensor de stekker bij schemering en zonsopgang kan in- en uitschakelen.

Naast de planningsfuncties ondersteunt de Plug Outdoor ook energiemonitoring, waarmee u (via de mobiele Wyze-app) het stroomverbruik van aangesloten apparaten in de gaten kunt houden. U kunt ook meldingen ontvangen als het dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse energieverbruik een bepaald niveau bereikt.

Wyze zegt dat de Plug Outdoor een wifi-bereik heeft tot 300 voet in “open ruimte”, hoewel uw kilometerstand kan variëren.

We zullen een volledige recensie van de Wyze Plug Outdoor hebben zodra we quality time hebben doorgebracht met een recensie-eenheid.

0 Shares:
You May Also Like