Wyze Scale X voegt baby-, huisdier- en bagagemodi toe en verlengt de levensduur van de batterij

Wyze Scale X

Wyze heeft zojuist een nieuwe top-of-the-line weegschaal onthuld die enkele belangrijke functies van de compacte Scale S overneemt, waaronder baby-, huisdier- en bagagemodi, terwijl ook de levensduur van de batterij wordt verlengd.

De Wyze Scale X wordt vandaag verzonden voor $ 33,99 plus verzendkosten (of $ 29,99 plus verzendkosten voor betaalde Cam Plus-leden), en is een “soepele” update van de originele, twee jaar oude Wyze Scale.

Verkrijgbaar in zowel zwarte als witte versies, de Scale X heeft een licht bijgewerkt ontwerp en is een haar kleiner (11,8 x 11,8 x 1 inch, BxDxH) dan de vierkante Wyze-schaal, terwijl de ITO (indiumtinoxide) van laatstgenoemde behouden blijft. gecoat oppervlak. De kleinere Wyze Scale S (11 x 11 x 1 inch) daarentegen gebruikt vier metalen elektroden in plaats van met ISO bedekt glas om uw vitale functies te meten.

Net als bij de eerste twee Wyze-weegschalen, kan de nieuwe Wyze Scale X vitale statistieken meten zoals uw gewicht, lichaamsvetpercentage, vetvrije massa, BMI (body mass index), spiermassa, visceraal vet, botmassa, metabolische leeftijd en percentage lichaamsvocht.

Een belangrijk verschil tussen de Wyze Scale X en de originele Wyze Scale is de toevoeging van baby-, huisdier-, bagage- en zwangerschapsmodi. Met de eerste drie modi kun je op de weegschaal gaan staan ​​met een tyke, een klein dier of een ingepakte koffer, waarbij de weegschaal het gewicht berekent door je pond af te trekken. In de zwangerschapsmodus schakelt de weegschaal zijn elektrische stromen uit om mogelijke schade aan een ongeboren kind te voorkomen. Hoewel de Wyze Scale S ook baby-, huisdier-, bagage- en zwangerschapsmodi heeft, deed de eerste Wyze Scale dat niet.

De Wyze Scale X krijgt nog een Wyze Scale S-functie: hartslagmetingen via de Wyze-app, zodat je je hartslag kunt meten met behulp van de cameralens van je telefoon. Wyze bevestigde echter aan TechHive dat, net als bij de Scale S, de Wyze Scale X je hartslag niet kan detecteren via de schaal zelf, zoals de originele Wyze Scale dat wel kan.

Wyze belooft een betere batterijduur op de Wyze Scale X dan de Wyze Scale S of de eerste Wyze Scale. Volgens Wyze kunnen gebruikers een batterijlevensduur van maximaal 22 maanden verwachten van de vier 1,5 V AAA-batterijen van de Scale X. De Wyze Scale S en Wyze Scale bieden een batterijduur van ongeveer 18 maanden met respectievelijk drie AAA-batterijen en vier AA-batterijen.

De nieuwe Wyze Scale X is een weegschaal met alleen Bluetooth, net als zijn voorgangers, en ondersteunt profielen voor maximaal acht verschillende gebruikers. U kunt uw vitale functies delen met vrienden en uw metingen synchroniseren met de Apple Health-, Google Fit- en Fitbit-apps.

De originele Wyze-schaal blijft “voorlopig” te koop, zei een vertegenwoordiger van Wyze.

We zullen een volledige beoordeling van de Wyze Scale X hebben zodra we een voorbeeldeenheid hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like