Wyze Room Sensors vergroten het bereik en de precisie van de Wyze Thermostat

The Wyze Room Sensor.

Wyze Labs komt eindelijk een belofte na die het heeft gedaan toen het zijn Wyze Thermostat bijna 2,5 jaar geleden lanceerde: het bedrijf heeft de Wyze Room Sensor aangekondigd, die de temperatuur, vochtigheid en bezetting in de verre uithoeken van uw huis bewaakt en die gegevens doorgeeft aan de thermostaat via een Bluetooth-verbinding. De thermostaat zal er dan naar streven om uw HVAC-systeem te gebruiken om te voorkomen dat er zich warme en koude plekken in uw huis ontwikkelen.

De Wyze Room Sensor ($ 24,99 per stuk of $ 69,99 voor een pakket van drie) geeft temperatuur, vochtigheid en kamerbezetting weer, met een algemeen comfortniveau dat wordt aangegeven als een emoji. De sensor werkt op twee AAA-alkalinebatterijen en kan aan de muur worden bevestigd met een magnetische plaat of op een tafelblad worden geplaatst. De Wyze-thermostaat ondersteunt maximaal zes kamersensoren en het bedrijf raadt aan om ten minste één sensor op elke verdieping van uw huis te plaatsen.

Wyze Room Sensor gemonteerd op een muur.

Wyze Labs

Hoe de Wyze-sensor en thermostaat samenwerken

Bewegingsdetectoren aan boord bepalen welke kamers bezet en welke leeg zijn, zodat de thermostaat de temperaturen kan negeren in kamers die momenteel geen klimaatbeheersing nodig hebben. Wanneer je een doeltemperatuur instelt, zal de thermostaat het gemiddelde nemen van de temperatuurmetingen in elke bezette kamer om een ​​gelukkig medium voor het hele huis te produceren, waardoor je HVAC-systeem efficiënter werkt en mogelijk je maandelijkse energierekening verlaagt.

Thuis: Stel dat u een kamersensor in drie kamers heeft. Wanneer twee kamers bezet zijn, worden de waarden van de thermostaat en de twee sensoren gemiddeld. Wanneer u een doeltemperatuur instelt op de thermostaat, werkt uw verwarmings-koelsysteem totdat het gemiddelde van die twee temperaturen de doeltemperatuur bereikt.

Slaap: Door de kamersensor in je slaapkamer in de slaapstand te zetten en de andere twee kamersensoren elders op Thuis te zetten, kun je ‘s nachts een gangbadkamer gebruiken zonder de temperatuur in andere kamers te veranderen.

Wyze Room Sensors communiceren met de Wyze Themostat via Bluetooth, dus er is geen extra bedrading nodig. Wyze zegt dat de batterijen van de sensor ongeveer drie jaar meegaan. Als je geen Wyze-thermostaat hebt, biedt het bedrijf een bundel met een thermostaat en een pakket van drie kamersensoren aan voor $ 145,96.

0 Shares:
You May Also Like