Wyze Plug review: een ijzersterke indoor, spotgoedkope Wi-Fi smart plug

wyze smart plug

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Zeer betaalbaarGeen operationele problemen om van te spreken

nadelen

Houdt het gebruik alleen bij op tijd, niet op verbruikte energie Alleen aan/uit; geen dimmogelijkheid

Ons oordeel

Wyze’s instapmodel slimme plug is alles wat de meeste gebruikers nodig hebben, en het kost je minder dan $ 8 per eenheid.

Voor zijn volgende truc brengt Wyze zijn unieke mix van no-fuss-mogelijkheden en bodemprijzen naar de smart plug-ruimte. Voor $ 15 voor een set van twee, zul je het moeilijk hebben om een ​​betere waarde te vinden in een slimme wifi-stekker.

Vanuit een hardwareperspectief is er hier niet veel te zien, zowel in vergelijking met andere slimme stekkers als met de bestaande productreeks van Wyze. De rechthoekige doos biedt een enkele driepolige uitlaat. Een knop aan de zijkant kan worden gebruikt voor handmatige bediening. De maximale belasting is 15 ampère of 1800 watt, wat voldoende is om zowel kleine motoren als lampen aan te sturen. Alleen 2,4 GHz wifi-netwerken worden ondersteund. Aan de voorkant van het apparaat is een kleine status-LED zichtbaar. Dit kan desgewenst worden uitgeschakeld in de instellingen.

Gebruikers kunnen een beetje in de war raken bij het installeren van het product via de Wyze-app, omdat de slimme plug-setup twee opties biedt, een voor een “klassieke slimme plug” en een voor een “2021-versie”, die “een eenvoudige installatie met Bluetooth ondersteunt”. Het blijkt dat er twee versies van de Wyze Plug zijn, waarvan de laatste Amazon’s Certified for Humans-referentie bevat, wat de installatie stroomlijnt.

wyze labs slimme plug-app 2.

Een sleutelvormig symbool op de verpakking of achterkant van de plug is de enige manier om het verschil tussen de twee te zien, maar als je de plug bij Amazon koopt (waar het $ 5 meer is per twee-pack), heb je waarschijnlijk de CFH-versie. Als je het sleutelsymbool niet ziet, gebruik dan de “Classic” setup.

Ik ondervond een lichte verbindingsfout tijdens de installatie, maar dit werd snel opgelost en na een firmware-update werkte alles snel goed en zonder klachten. Werken met de Wyze-app is beslist eenvoudig, met handmatige bediening, een afteltimer en een willekeurige vakantiemodus beschikbaar op het hoofdpaneel. Het systeem houdt ook het gebruik bij, zodat u dagelijks en wekelijks kunt zien hoeveel de stekker is gebruikt, hoewel dit alleen wordt gemeten door tijd en niet door energieverbruik.

Planning is beschikbaar, maar enigszins onintuïtief is het begraven onder het instellingenmenu, samen met de statuslichtschakelaar. Al deze functies werkten perfect tijdens mijn tests. De plug maakt ook verbinding met Alexa en Google Assistant, evenals IFTTT, als u uw automatiseringen buiten het Wyze-universum wilt uitbreiden.

Voor $ 15 voor twee ($ 20 voor de Amazon-versie), is de Wyze Plug een koopje. Hoewel je een paar merken zult vinden die voor nog minder beschikbaar zijn – een zeldzaamheid wanneer Wyze een product in de ruimte heeft – is dit een geval waarin je waarschijnlijk het beste een paar extra dollars kunt betalen voor prestaties en stabiliteit waarop je kunt rekenen.

0 Shares:
You May Also Like