Wyze onthult waterlek- en klimaatsensoren voor zijn Home Monitoring-systeem

wyze sense leak sensor

Gebruikers van Wyze’s waanzinnig goedkope Home Monitoring-kit staan ​​op het punt een aantal nieuwe optionele accessoires te krijgen: een leksensor die vocht kan detecteren onder gootstenen, vaatwassers en andere lekgevoelige gebieden, en een temperatuur- en vochtigheidsvolgende klimaatsensor.

De Wyze Sense Leak SensorRemove niet-productlink is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order en wordt geleverd in twee configuraties: een drie-pack sensoren met een enkele leksonde voor $ 29,98 en een probe-twee-pack voor $ 14,98. Ondertussen kost de Wyze Sense Climate SensorRemove niet-productlink $ 24,98 voor een three-pack.

Zowel de Sense Leak Sensor als de Sense Climate Control Sensor hebben de Wyze Sense Hub nodig, die wordt geleverd in Wyze’s Home Monitoring Core Starter Kit van $ 60. We hebben eerder het Wyze Home Monitoring-pakket beoordeeld, dat een basisstation, een toetsenbord met 15 knoppen, twee contactsensoren en een bewegingssensor bevat.

Met afmetingen van 1,9 x 1,9 x 0,9 inch (BxDXH), heeft de Wyze Sense Leak Sensor een bereik van 500 voet, terwijl de CR2450-batterij ter grootte van een muntstuk een batterijlevensduur van 18 maanden zou moeten bieden.

Net als bij concurrerende leksensoren, plaatst u de Sense Leak Sensor alleen voor binnenshuis overal waar gevoelig is voor waterlekkage, zoals onder de gootsteen in een keuken of badkamer, in de buurt van wasmachines en vaatwassers, of in een kelder. Eenmaal verbonden met de Sense Hub, zal de Sense Leak Sensor je automatisch op de hoogte stellen als hij vocht detecteert.

Voor echt krappe ruimtes kun je kiezen voor de Sense Leak Probe, die via een kabel van 1 meter op de Sense Leak Senor wordt aangesloten. De sensor kan werken zonder de sonde, maar niet omgekeerd.

Naast de Sense Leak Sensor kondigt Wyze ook de Sense Climate Sensor aan, een 1,4 x 1,4 x 0,5-inch (BxDxH) module met een zelfklevende achterkant; je kunt de sensor ook op een muur of een ander oppervlak schroeven.

wyze sense klimaatsensor

Net als de Sense Leak Sensor, wordt de Sense Climate Sensor aangedreven door een muntachtige batterij (CR2032, in dit geval), waarbij Wyze een batterijduur van ongeveer anderhalf jaar belooft.

Uitgerust met een bereik van 150 voet (vergelijkbaar met de nieuwe leksensor), maakt de Sense Climate Sensor verbinding met de Sense Hub en detecteert de temperatuur en vochtigheid in een kamer, en u kunt de sensor instellen om u te waarschuwen wanneer de sensormetingen buiten een vooraf bepaald bereik vallen.

Hoewel de Sense Climate Sensor u kan waarschuwen voor temperatuur- en vochtigheidsvariaties in uw huis, kan deze helaas niet samenwerken met de Wyze Thermostat om uw HVAC-instellingen automatisch te wijzigen – of in ieder geval nog niet. Integratie met de Wyze Thermostat is “in ontwikkeling”, zegt Wyze.

Hoewel zowel de Sense Leak Sensor als de Sense Climate Sensor de Home Monitoring Kit nodig hebben, werken ze zonder een abonnement op Wyze’s professionele monitoringservice van $ 60 per jaar (waarvan een jaar gratis wordt geleverd bij het Home Monitoring-pakket).

We zullen volledige beoordelingen van de lekdetector en de klimaatsensor hebben zodra we tijd hebben doorgebracht met enkele voorbeeldeenheden.

0 Shares:
You May Also Like