Wyze onthult slimme LED-lichtstrips

wyze light strip

Wyze heeft eindelijk de sprong naar lichtstrips gemaakt, waarbij de budget-smart home-fabrikant een paar een- en meerkleurige LED-strips aankondigde die werken met zowel Alexa als Google Assistant.

Nu beschikbaar voor pre-order en gepland voor verzending in september, de Wyze Light StripRemove niet-productlink wordt geleverd in lengtes van vijf en 10 meter (16,4 en 32,8 voet) en kan schijnen in een enkele kleur (tot 16 miljoen worden ondersteund ). De versie van vijf meter kost $ 26, terwijl het model van 10 meter $ 36 kost, waardoor het veel goedkoper is dan veel concurrerende led-strips met slimme mogelijkheden.

Ondertussen kan de Wyze Light Strip ProRemove niet-productlink tot 16 verschillende kleuren tegelijk weergeven, compleet met “geavanceerde” lichteffecten. De vijf meter lange Light Strip Pro wordt in oktober verzonden en kost $ 31, of $ 45 voor een variëteit van 10 voet.

Zowel de Light Strip als de Light Strip Pro maken verbinding via Wi-Fi en Bluetooth, en net als de andere slimme lampen van Wyze heeft geen van beide een hub nodig.

De peel-and-stick lichtstrips werken beide met Alexa en Google Assistant, wat betekent dat je ze kunt bedienen met spraakopdrachten en ze kunt opnemen in slimme Alexa- en Google-routines.

wyze lichtstrip pro

U kunt de Wyze-app ook gebruiken om schema’s, slaaproutines, timers en automatiseringen te maken. Een vakantiemodus stelt de strips in om op willekeurige tijden aan en uit te gaan, terwijl een “sun match”-modus de kleurtemperatuur van de strip verandert afhankelijk van het tijdstip van de dag. Ten slotte kunnen de strips hun lichten synchroniseren met muziek met behulp van een ingebouwde microfoon.

De Wyze Light Strip en Light Strip Pro kun je knippen met een schaar, maar langer maken door twee strips aan elkaar te koppelen; andere slimme lichtstrips die we hebben getest, zoals de duurdere Philips Hue Lightstrip Plus, kunnen met elkaar worden verbonden om een ​​enkele, langere strip te maken.

Hoewel eigenaren van de Light Strip en Light Strip Pro ze niet alleen met elkaar kunnen verbinden, merkt Wyze op dat hun LED-strips van 10 meter in feite een paar strips van vijf meter zijn die zijn verbonden door een centrale controller.

Een andere beperking is dat de strips niet kunnen worden gegroepeerd met andere slimme lampen van Wyze (zoals de Wyze Bulb of Bulb Color); Wyze zegt echter dat het “daar voor de nabije toekomst aan werkt”.

Noch de Light Strip, noch de Light Strip Pro zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis; dat gezegd hebbende, het Pro-model wordt geleverd met een “beschermende” epoxycoating.

We zullen diepgaande beoordelingen van de Wyze Light Strip en Light Strip Pro hebben zodra we enkele voorbeeldeenheden hebben geprobeerd.

0 Shares:
You May Also Like