Wyze lanceert zijn eerste luchtreiniger

Wyze Air Purifier

Wyze lanceert zijn eerste luchtreiniger, compleet met drie filteropties, app-bediening, “fluisterstille” werking en – zoals gewoonlijk – een budgetprijskaartje.

De 18 inch hoge Wyze-luchtreiniger wordt nu geleverd voor $ 130 en hoger en wordt geleverd met een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 350 en is ontworpen om de lucht te reinigen in kamers tot 550 vierkante voet, wat indrukwekkend is gezien het prijskaartje.

De luchtreiniger wordt geleverd met een van de drie verschillende filters: een allergeenfilter voor “veelvoorkomende verontreinigende stoffen, een” natuurbrand” -filter om verontreinigende stoffen van bosbranden, verkeer en industriële processen te verwijderen, en een derde filter dat “extra efficiënt” is in het omgaan met VOC’s (vluchtige organische stoffen), zoals formaldehyde en andere schadelijke huishoudelijke gassen.

Alle drie zijn “pure” HEPA- en korrelkoolfilters, zegt Wyze, die ook een abonnementsprogramma promoot dat elke zes maanden een nieuw filter biedt voor 12 procent korting op de standaardprijs ($ 35 en hoger, afhankelijk van het type filter) .

De eenheid heeft een “speciale lanceringsprijs” van respectievelijk $ 130, $ 135 en $ 160 voor de allergeen-, natuurbrand- en formaldehydefilterbundels, terwijl de standaardprijzen voor de bundels $ 170, $ 175 en $ 190 zijn.

Een “high-speed, high-precision” laser meet de luchtkwaliteit binnenshuis tot 100 keer per seconde, terwijl realtime en “hyperlokale” weergegevens worden geleverd via de Wyze-app.

Over apps gesproken, de Wi-Fi-enabled Wyze Air Purifier biedt app-bediening op afstand, inclusief de mogelijkheid om de modus van het apparaat (auto, slaap of uit) en ventilatorsnelheden in te stellen, evenals een geofenced “Return to Clean Air ”-functie die de stroom inschakelt wanneer u thuiskomt. Je kunt de luchtreiniger ook opnemen in Wyze-regels en -automatiseringen, terwijl zowel Alexa- als Google Assistant-spraakopdrachten worden ondersteund.

Ten slotte belooft Wyze dat zijn luchtreiniger “fluisterstil” zal zijn – slechts 21 dB op de laagste stand, of 54 dB wanneer hij helemaal omhoog wordt gedraaid.

We verwachten binnenkort een exemplaar van de Wyze Air Purifier te krijgen, en we zullen een volledige beoordeling hebben zodra we het apparaat een keer grondig hebben bekeken.

0 Shares:
You May Also Like