Wyze Labs schudt huisbeveiliging wakker met een goedkope professionele service

wyze home monitoring system

Wyze Labs schudt nog een andere markt op met een ongelooflijk goedkoop product- en serviceaanbod. Het bedrijf neemt voorbestellingen van een huisbeveiligingssysteem met professionele monitoring voor slechts $ 60 per jaar dat in maart 2021 zal worden geleverd – en kopers krijgen de basisstartkit gratis.

Klanten die zich niet willen binden aan een volledig jaar service, krijgen de mogelijkheid om $ 60 te betalen voor de starterkit en $ 5 per maand voor de service. Hoe dan ook, de monitoringservice – die zal worden geleverd door een derde partij, Noonlight – kost precies de helft van wat Ring in rekening brengt bij klanten die ervoor kiezen om te monitoren voor zijn Ring Alarm-productlijn. En een vergelijkbaar Ring Alarm-startpakket kost $ 200 (hoewel ze momenteel voor minder te koop zijn).

wyzelifestyle 22

Een Noonlight-coördinator wordt op de hoogte gebracht wanneer het systeem in een alarmtoestand gaat, en de coördinator zal proberen contact op te nemen met de abonnee en de hulp van eerstehulpverleners (politie, brandweer of ambulance) te coördineren als er een noodgeval is, inclusief routeringsinformatie naar de juiste 911 callcenter. Als de abonnee niet bereikbaar is, roept Noonlight automatisch een noodoproep bij de abonnee thuis.

De Wyze Home Monitoring Core Starter Kit bevat een Wyze Sense V2-hub (het brein van het systeem en de brug naar uw thuisnetwerk), een Wyze Sense-toetsenbord (voor het in-/uitschakelen van het systeem), twee Wyze Sense V2-ingangssensoren (voor deuren of ramen), en een Wyze Sense V2 bewegingssensor. De hub werkt op wisselstroom met een batterijback-up die ongeveer 10 uur goed is. Het maakt verbinding met uw thuisnetwerk via ethernet of 802.11b/g/n Wi-Fi (alleen 2,4 GHz), hoewel het ook Bluetooth 4.1 en Bluetooth Low Energy 5.1 ondersteunt.

Het systeem kan worden in- en uitgeschakeld vanaf het toetsenbord of via de Wyze-app op een mobiel apparaat. Het systeem heeft Thuis- en Afwezig-bewakingsmodi, zodat de bewegingssensor geen alarm activeert terwijl u thuis bent. De hub heeft een sirene van 82dB aan boord, wat ons niet zo luid overkomt (de Ring Alarm-sirene geeft 105dB af, en zelfs dat is niet zo luid als je zou willen). Misschien nog belangrijker is dat de Wyze-hub geen LTE-radio aan boord heeft, dus er is geen failover voor het geval je breedbandverbinding uitvalt (ervaren inbrekers weten dat ze je telefoon- en/of kabellijnen moeten doorsnijden voordat ze inbreken).

wyze hub

De hub communiceert met de nieuwe sensoren van Wyze met behulp van een niet-gelicentieerd radiospectrum op 915 MHz, wat een uitstekend bereik zou moeten bieden (Wyze claimt 500 voet voor het toetsenbord en de sensoren).

Die buitenboordsensoren kunnen worden geconfigureerd om camera’s te activeren om video op te nemen, maar de bewegingssensoren op de camera’s kunnen geen alarmstatus activeren (een woordvoerder van Wyze zei dat een dergelijke functie later zou kunnen worden toegevoegd). Abonnees ontvangen één licentie voor Wyze’s Cam Plus-service, die AI-meldingen zoals persoonsdetectie samen met gebeurtenisopnames van onbeperkte lengte op Wyze-camera’s brengt. Extra licenties zullen met korting beschikbaar worden gesteld aan abonnees.

Gebruikers kunnen ook andere Wyze-producten, waaronder de goedkope slimme lamp, integreren in het Home Monitoring System, zodat de sensoren van het systeem de lamp kunnen activeren. En IFTTT-gebruikers kunnen het Wyze-systeem koppelen aan apparaten en systemen van andere leveranciers die ook IFTTT ondersteunen. Wyze zegt van plan te zijn het systeem uit te breiden met waterleksensoren (om waterschade te beperken) en temperatuursensoren (om bevroren leidingen te helpen voorkomen).

U vindt meer informatie over Wyze Home Monitoring Service op de website van Wyze Labs. We kijken ernaar uit om een ​​systeem binnen te krijgen voor een grondige evaluatie. Blijf kijken.

0 Shares:
You May Also Like