Wyze introduceert zijn eerste slimme kleurlamp

wyze bulb color

Wyze heeft de afgelopen maanden brutaal de ene smart home-categorie na de andere aangepakt, maar het was verrassend voorzichtig als het gaat om slimme lampen. Nu waadt Wyze een beetje dieper in slimme verlichting met zijn nieuwe gekleurde slimme lampen, die zich zullen voegen bij de bestaande witte lamp van het bedrijf.

Nu beschikbaar voor pre-orderVerwijder niet-productlink, de Wyze Bulb ColorRemove niet-productlink is een standaard A19-lamp die rechtstreeks verbinding maakt met een Wi-Fi-netwerk en werkt met zowel Alexa als Google Assistant. De nieuwe lamp kan ook reageren afhankelijk van de status van je andere Wyze smart devices.

Wyze staat bekend om het onderbieden van de prijzen van concurrerende smart home-fabrikanten, en voor $ 35 voor een four-pack, of ongeveer $ 8,75 per lamp (we hebben Wyze gevraagd of het van plan is om losse lampen te verkopen), is zijn nieuwe slimme kleurlamp een van de goedkoopste op de markt. Ter vergelijking, premium gekleurde slimme lampen van LIFXRemove non-product link en Philips Hue kosten dichter bij $ 50 per lamp. Wyze zal op prijs concurreren met de Sylvania A19 Smart + Full Color-lamp, die ook wordt verkocht als een vierpakket van $ 35.

Net als de meeste andere slimme producten van Wyze, is de Wyze Bulb Color Wi-Fi-compatibel (alleen 2,4 GHz), wat betekent dat je geen hub nodig hebt om hem met je draadloze thuisnetwerk te verbinden. De lamp werkt ook via Bluetooth, dus je zou hem rechtstreeks vanuit de Wyze mobiele app kunnen bedienen, hoewel dit betekent dat je in dezelfde kamer als de lamp moet zijn.

wyze lamp kleur app

Uitgerust met een E26-voet die compatibel is met de meeste standaard lichtfittingen, is de Wyze Color Bulb afstembaar van een zeer warme 1.800 Kelvin tot een koele 6.500K, en hij kan in meer dan 16 miljoen kleuren gloeien.

Wyze beoordeelt de helderheid van de lamp op 1.100 lumen, wat ongeveer het equivalent is van een gloeilamp van 75 watt en iets helderder dan de 800 lumen A19-lampen die we doorgaans zien. Wyze belooft ook een CRI (kleurweergave-index) van 90+ voor de lamp, die aangeeft (op een schaal van 1 tot 100) hoe nauwkeurig een bepaalde lichtbron kleur weergeeft.

De Wyze Bulb Color is compatibel met zowel Alexa als Google Assistant, wat betekent dat je de lamp kunt bedienen met spraakopdrachten en kunt opnemen in Alexa- en Assistant-routines. De lamp werkt ook in IFTTT-applets, maar is niet compatibel met het HomeKit-platform van Apple.

Naast de ondersteuning voor stemassistenten, biedt de Wyze Bulb Color timers, schema’s, “slaaproutines” en een vakantiemodus. U kunt de Wyze Bulb Color ook instellen om te reageren op de toestand van andere slimme Wyze-producten; Wyze zegt bijvoorbeeld dat je de gekleurde lamp rood kunt laten worden als je Wyze Lock detecteert dat de deur open is.

Natuurlijk kunt u meerdere Wyze-kleurlampen groeperen, maar Wyze merkt op dat u ze “op dit moment” niet kunt groeperen met de bestaande witte lamp van Wyze.

Wyze zegt dat de nieuwe gekleurde lamp buiten kan worden gebruikt op ‘vochtige locaties’, maar waarschuwt hem niet rechtstreeks aan de elementen bloot te stellen of in een afgesloten buitenverlichtingsarmatuur te installeren.

We zullen een volledige beoordeling van de Wyze Bulb Color hebben zodra we een beoordelingseenheid hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like