Wyze heeft zojuist zijn nieuwe Bluetooth-vloerlamp van $ 30 onthuld en we hebben hem een ​​​​snelle testrit gegeven

wyze floor lamp lighting

Klagen we niet gewoon over het trage tempo van Wyze als het gaat om slimme verlichting? Welnu, slechts een paar maanden na de onthulling van een slimme kleurlamp, is Wyze terug met een Bluetooth-vloerlamp die de gewenste helderheidsinstellingen onthoudt. Het zal echter niet leuk spelen met andere Wyze-lampen.

Wyze, het budget smart home-bedrijf dat vooral bekend staat om zijn Wyze Cam van $ 20, stuurde me onlangs een voorbeeld van zijn vloerlamp van $ 30, die naar verwachting eind mei wordt verzonden. Omdat ik maar ongeveer een dag met de lamp heb doorgebracht en niet alle functies heb kunnen testen, is dit geen volledige recensie; dat gezegd hebbende, ben ik klaar om enkele vroege indrukken te delen.

De Wyze-vloerlamp heeft een flexibele zwanenhals die je praktisch alle kanten op kunt buigen, en hij staat bijna twee meter hoog als de nek recht omhoog steekt. Een brede, zware voet houdt de vloerlamp stabiel, terwijl een netsnoer met een in-line aan/uit-schakelaar uit een gat komt dat ongeveer 30 cm boven de voet zit. Over het algemeen was ik onder de indruk van het stevige ontwerp van de vloerlamp, hoewel ik me rot voelde toen de rubberen doorvoertule die het netsnoer op zijn plaats houdt bijna onmiddellijk naar buiten sprong tijdens het korte montageproces.

De vervangbare PAR30 LED van de lamp is uitgerust met 15 afzonderlijke condensorlenzen, wat zorgt voor een gerichte lichtbundel die ideaal is voor het verlichten van een werkruimte.

wyze vloerlamp par30 bulb lenzen

In staat om tot 800 lumen aan helderheid uit te stralen (ongeveer gelijk aan een gloeilamp van 60 watt), had de vloerlamp geen probleem om het bureau voor leren op afstand van mijn dochter te verlichten.

De PAR30-lamp is dimbaar maar niet afstembaar, en de koele kleurtemperatuur van 4000 Kelvin is beter geschikt voor productiviteitstaken dan bijvoorbeeld ontspannen in uw slaapkamer of wegkruipen met een boek.

Wyze factureert zijn nieuwe vloerlamp als een “slimme dimbare taaklamp”, maar de slimheid is beperkt in vergelijking met de A19-stijl Wyze Bulb Color of de eerdere, afstembare witte Wyze Bulb.

In tegenstelling tot de Bulb en Bulb Color, kan de Wyze Floor Lamp geen verbinding maken met Wi-Fi; in plaats daarvan is het een apparaat met alleen Bluetooth dat je bedient via de Wyze-app of een hockeypuck-vormige afstandsbediening op AAA-batterijen met een klikbare draaiknop.

wyze vloerlamp afstandsbediening

Hoewel je met de Wyze-app schema’s, timers en een slaapmodus kunt instellen, kun je de staande lamp niet groeperen met de Wyze Bulb of Bulb Color, en kun je hem ook niet bedienen met spraakopdrachten van Alexa of Google Assistant . (Vanwege een zelf toegebrachte snafu, was ik niet in staat om een ​​bètaversie van de Wyze-app te testen die de vloerlamp ondersteunt.)

Vanwege het beperkte bereik van Bluetooth moet je ook in dezelfde kamer zijn met de lamp om hem te bedienen met de Wyze-app of de afstandsbediening, of om schema’s of timers te laten werken.

wyze vloerlamp zwanenhals

Toch zegt Wyze dat de vloerlamp in staat is om je favoriete helderheidsinstellingen te leren, afhankelijk van het tijdstip van de dag. De lamp past automatisch de helderheid van de lamp aan “op basis van uw gebruiksgewoonten”, wat hij “na een paar keer gebruiken” van ofwel de 11-staps afstandsbediening of de app zal ontdekken, zei een vertegenwoordiger van Wyze. Omdat ik hem pas ongeveer 24 uur gebruik, kan ik je nog niet vertellen of de slimme helderheidsfuncties van de lamp werken zoals geadverteerd.

Dus mijn eerste gevoelens over de Wyze Floor Lamp zijn beslist gemengd. Aan de ene kant is de lamp stevig gebouwd (die vervelende doorvoertule terzijde) en het licht is inderdaad gefocust en energiek. Aan de andere kant zullen degenen die Wyze’s karakteristieke high-end slimme functies verwachten voor bodemprijzen (zoals we zagen met zijn recente robotvacuüm) zeker teleurgesteld zijn.

Blijf op de hoogte voor een volledige recensie van de Wyze-vloerlamp zodra ik er meer quality time mee heb doorgebracht.

0 Shares:
You May Also Like