Wyze echte draadloze Buds kosten $ 44, maar hebben geen ruisonderdrukking

wyze buds midnight black

In de voetsporen van de zojuist uitgebrachte Wyze Buds Pro, scheren de aankomende Wyze Buds $ 16 korting op de prijs van het $ 60 “Pro” -model door actieve ruisonderdrukking overboord te gooien en draadloos opladen te verliezen, maar je kunt nog steeds omgevingsgeluiden versterken klinkt en roept Alexa op.

Nu beschikbaar voor pre-order Verwijder niet-productlink en wordt medio september verzonden, de Wyze Buds kosten $ 44 (verzendkosten zijn extra) voor de standaard “middernachtzwarte” versie, terwijl een “elektrisch groene” limited edition de dezelfde functies plus een glanzende afwerking voor $ 54.

In tegenstelling tot de Wyze Buds Pro hebben de Wyze Buds geen actieve ruisonderdrukking, maar nemen ze genoegen met 30dB passieve ruisonderdrukking dankzij de strakke afdichting gevormd door de siliconen oordopjes. Vijf verschillende maten oordopjes worden meegeleverd met de nachtblauwe oordopjes, terwijl de elektrisch groene versie met drie wordt geleverd.

Een andere concessie die de Buds doen om die prijs van $ 44 te halen, is dat de oplaadcassette alleen kan worden opgeladen via een USB-C-kabel. De duurdere Buds Pro wordt geleverd met een Qi-compatibele draadloze oplader.

Dat gezegd hebbende, elk van de Buds-oortjes is uitgerust met een dynamische driver van 10,5 mm, vergelijkbaar met de Buds Pro, en de Buds behouden ook de Pro-transparantiemodus, waarmee je omgevingsgeluid kunt versterken, zodat je je meer bewust bent van je omgeving.

wyze buds limited edition elektrisch groen

Als het gaat om waterbestendigheid, zijn de Buds zelfs een stuk beter in vergelijking met de Buds Pro, en bieden ze een IPX5-classificatie voor weerstand tegen lagedrukwaterstralen vanuit elke hoek. De Buds Pro hebben alleen een IPX4-classificatie voor weerstand tegen opspattend water.

Wyze belooft ook een betere levensduur van de batterij van de Buds, met de budget-oordopjes die tot zeven uur afspeeltijd zullen leveren versus zes uur voor de Buds Pro (of slechts 4,5 uur met de ANC-functie van de Pro ingeschakeld).

Net als bij de Buds Pro komen de Wyze Buds aan met Alexa aan boord, maar alleen als je een Android-gebruiker bent. Je kunt nog steeds met Alexa chatten als je de Buds met een iPhone gebruikt, maar je moet de Alexa iOS-app hiervoor hebben geopend.

Aanraakbedieningen op elke knop laten je je deuntjes afspelen en pauzeren, en de knoppen zullen automatisch stoppen en je muziek starten wanneer je ze eruit haalt en er weer in stopt.

De Buds ondersteunen Bluetooth 5.0, samen met de SBC- en AAC-audiocodecs, maar (niet verwonderlijk gezien de budgetprijs) geen verliesvrije codecs zoals Qualcomm’s aptX Adaptive of Sony’s LDAC.

Kijk voor een volledige recensie van de Wyze Buds zodra we een recensie-exemplaar in handen hebben (en overigens testen we momenteel de Wyze Buds Pro).

0 Shares:
You May Also Like