Wyze Cam Pan v2 voegt nachtzicht in kleur en sirene toe

wyze cam pan v2

Drie jaar na het voordelige origineel, voegt de auto-tracking Wyze Cam Pan v2 Starlight sensor-aangedreven nachtzicht in kleur toe en een luidere luidspreker die nu ook dienst doet als sirene. Helaas kreeg het prijskaartje van de Cam Pan v2 ook een upgrade, en “omhoog” is het sleutelwoord.

De Cam Pan v2 wordt nu verzonden en ziet er min of meer identiek uit aan zijn voorganger, en net als bij het origineel kan de Cam Pan v2 360 graden draaien en heeft hij een verticaal bereik van 93 graden. De cam heeft slechts ongeveer drie seconden nodig om helemaal door een kamer te pannen, en je kunt de Cam Pan ook instellen om door een kamer te patrouilleren met behulp van maximaal vier “waypoints”.

De Cam Pan v2 brengt ook een andere belangrijke functie van het v1-model over: automatische bewegingsregistratie, wat betekent dat hij automatisch kan pannen om een ​​bewegend doel één keer te volgen wanneer het beweging detecteert. Dat gezegd hebbende, de nieuwe Cam Pan heeft een krachtigere processor die snellere tracking belooft.

Een grotere verandering is de toevoeging van nachtzicht in kleur, dankzij de nieuwe Starlight-sensor van de Cam Pan v2. De originele Cam Pan gebruikte een conventionele infraroodsensor die alleen zwart-witbeelden kon opleveren, en de IR-illuminators gloeiden rood op in het donker. Omdat de Starlight-sensor veel gevoeliger is dan standaard IR-sensoren, kan hij (volgens Wyze) kleurenbeelden opnemen tot op 29,6 voet afstand, zelfs in zeer donkere (0,1 lux) omgevingen, en zijn zes IR-illuminators zijn onzichtbaar voor het blote oog.

Een andere toevoeging aan de Cam Pan v2 is een “minisirene” die is ontworpen om indringers af te schrikken. Terwijl zowel de Cam Pan v1 als de v2 worden geleverd met geïntegreerde luidsprekers, heeft het nieuwere model een luidere luidspreker, waardoor deze ook dienst kan doen als sirene. Je kunt de sirene handmatig laten klinken via de Wyze-app, of deze kan worden geactiveerd via automatiseringen (of ‘regels’, zoals Wyze ze noemt).

Andere functies van de Cam Pan v2 zijn tweerichtingsaudio, de mogelijkheid om rook- of koolmonoxidemelders te detecteren, lokale video-opslag op een microSD-kaart (niet inbegrepen) en gratis 14-daagse cloudopslag van gebeurtenisvideo’s tot 12 seconden lang. Je krijgt ook smart home-integraties voor Alexa, Google Assistant en IFTTT.

Wat betreft de prijs van de Pan Cam v2: het is $ 40, een flinke stijging van $ 10 ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van $ 30 van de Cam Pan v1, en weerspiegelt de aanhoudende, pandemiegerelateerde supply chain-beperkingen.

Het prijskaartje van $ 40 is exclusief verzendkosten, maar wel een maand Cam Plus, de abonnementsservice van Wyze die de lengte van video’s van evenementen ontgrendelt en detectie van personen, pakketten, voertuigen en huisdieren mogelijk maakt.

Als je al Cam Plus-lid bent, kun je een Cam Pan v2 kopen voor $ 38, inclusief een gratis maand Cam Plus.

We zullen een volledige beoordeling van de Wyze Cam Pan v2 hebben zodra we een testeenheid hebben bekeken.

0 Shares:
You May Also Like