Wyze Cam Floodlight kan met twee Wyze Cams tegelijk werken

wyze cam floodlight main

Wyze heeft een nieuwe schijnwerpercamera die de Wyze Cam v3 combineert met twee krachtige LED-lampen en een drietal bewegingssensoren – en als je wilt, kun je een tweede Wyze Cam aan de installatie toevoegen voor een nog breder zicht.

De bedrade Wyze Cam FloodlightRemove niet-productlink, gepland voor volgende maand, kost slechts $ 85, wat het een koopje maakt in vergelijking met concurrenten zoals de Ring Floodlight Cam van $ 180. Dat gezegd hebbende, rekent Wyze ook $ 15 voor verzending, waardoor de effectieve prijs van de Cam Floodlight op $ 100 komt.

De schijnwerper is uitgerust met een paar verstelbare LED’s die een gecombineerde helderheid van 2.600 lumen kunnen uitstralen. De dimbare lampen gaan tot 15.000 uur mee en hebben een zeer koele kleurtemperatuur van 5.000 graden Kelvin.

Drie passieve infraroodsensoren op de Wyze Cam Floodlight bieden tot 270 graden bewegingsdetectie. U kunt de afzonderlijke PIR-sensoren in- of uitschakelen en hun bereik en gevoeligheid aanpassen in de Wyze-app.

De Cam Floodlight kan aan een muur of onder een overhang worden geïnstalleerd, en montagekits voor beide opstellingen zijn inbegrepen.

wyze cam schijnwerper twee

De beeldverwerkingstaken van de schijnwerper worden afgehandeld door de meegeleverde Wyze Cam v3, die 1080p-resolutie, nachtzicht in kleur (met dank aan de Starlight-sensor van de camera) en IP65-weerstand tegen binnendringend stof en lagedrukwaterstralen vanuit elke richting ondersteunt. Andere Wyze Cam v3-functies zijn onder meer een sirene van 105dB en tweerichtingsaudio.

De Wi-Fi-enabled Wyze Cam v3 biedt een gezichtsveld van 130 graden, maar als dat niet breed genoeg is, kun je een andere Cam v3 toevoegen (die je apart zou moeten kopen) met behulp van een tweede USB-poort. Best netjes, maar houd er rekening mee dat alleen de primaire Wyze Cam v3 de schijnwerpers kan bedienen, niet de secundaire camera.

Net als bij de andere camera’s van Wyze, biedt de Cam v3-aangedreven Cam Floodlight lokale microSD-video-opslag en 14 dagen gratis rollende cloudopslag, met een limiet van 12 seconden per gebeurtenis en een afkoelperiode van vijf minuten tussen video-opnames.

Als je voor het Cam Plus-abonnement van $ 2 per maand kiest, krijg je 14 dagen cloudopslag per camera met onbeperkte videogebeurtenissen en geen afkoelperiode, samen met persoons-, pakket-, voertuig- en huisdierdetectie.

We zullen een volledige beoordeling hebben zodra we een voorbeeldeenheid hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like