WiZ Connected pakt een afstandsbediening en een bewegingssensor uit voor zijn slimme lampen

wiz connected wizmote and motion sensor

WiZ Connected versterkt zijn assortiment slimme verlichting, waarbij het merk van Signify een afstandsbediening, een bewegingssensor en nieuwe energiebewakingsfuncties voor zijn mobiele WiZ-app onthult.

Aangekondigd maandag op CES in Las Vegas en gepland om in april te koop te gaan voor $ 14,97, is de WiZmote een vrij eenvoudige fysieke afstandsbediening met aan / uit-knoppen, een helderheidsregeling en vier genummerde knoppen voor je verschillende lichtmodi en scènes.

wizmote-aanpassing

Hoewel WiZmote lijkt op de IR-afstandsbediening die wordt meegeleverd met de startersverlichtingskits van WiZ Connected, beschikt het nieuwere model over een energiezuinige Wi-Fi-verbinding die alle WiZ-lampen in een bepaalde kamer kan bedienen. De WiZmote is compatibel met alle bestaande WiZ-lampen en heeft een bereik van 15 meter en (volgens WiZ) een geschatte batterijduur van ongeveer twee jaar. Het is ook in staat om uw lampen over te nemen zonder een internetverbinding.

Door op de “aan”-knop van de afstandsbediening te drukken, kan de “Circadian Rhythm”-functie op ondersteunde WiZ-lampen worden geactiveerd, die ‘s ochtends geleidelijk de lichten aandoen met een koele witte temperatuur, voordat ze ‘s middags en’ s avonds overschakelen naar warm wit.

Vervolgens kan de batterijgevoede WiZ-bewegingssensor de WiZ-lampen in een kamer inschakelen wanneer hij beweging detecteert, en kan hij uw verlichting dimmen of uitschakelen wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd.

wiz bewegingssensor en energie-optimalisatie

Naast het detecteren van beweging, beschikt de nieuwe WiZ-sensor over een luxmeter waarmee hij je lichten kan aanzetten als de kamer donker wordt.

Met de sensor kun je aanpassen wat er gebeurt wanneer hij beweging detecteert of stopt, en ook hoe lang het moet wachten voordat je je verlichting aanpast.

Zoek naar de WiZ-bewegingssensor die deze zomer zal landen voor $ 19,97.

Ten slotte heeft WiZ nieuwe energiebewakingsfuncties aangekondigd voor zijn mobiele WiZ-app, inclusief de mogelijkheid om het stroomverbruik van uw verschillende WiZ-lampen te volgen. U kunt ook het energieverbruik van uw WiZ-lampen per kamer uitsplitsen, of zien hoeveel stroom uw lampen gedurende een week of een maand hebben verbruikt.

Als een kanttekening zei WiZ dat het werkt aan een reeks “power meter” slimme stekkers, hoewel het bedrijf geen tijdschema voor hun aankomst aankondigde.

0 Shares:
You May Also Like