Windows 7 is voorbij! Upgrade naar Windows 10 voor 13,8 USD

Na 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 toen het op 22 oktober 2009 werd uitgebracht. Uiteindelijk besloot Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari 2020 stop te zetten. Dat betekent dat apparaten met Windows 7 geen softwarepatches, beveiligingsupdates en technische hulp van Microsoft. Welnu, als u Windows 7 blijft gebruiken nadat de ondersteuning is beëindigd, werkt uw pc nog steeds, maar wordt deze kwetsbaarder voor beveiligingsrisico’s en virussen omdat u geen software-updates meer ontvangt, inclusief beveiligingsupdates van Microsoft.

Wat Microsoft zegt

Het bedrijf deed eerder in 2019 officiële aankondigingen dat het ‘geen beveiligingsupdates of ondersteuning meer zal bieden’ voor Windows 7-pc’s “En raadt Windows 7-gebruikers aan om naar de nieuwste Windows 10 te migreren.

Microsoft pusht regelmatig beveiligingsupdates naar het nieuwste Windows 10-besturingssysteem om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Deze updates zijn van cruciaal belang en een van de belangrijkste redenen waarom iedereen zou moeten stoppen met het gebruik van illegale kopieën van een besturingssysteem of app.

Die updates bevatten nieuwe functies, kritieke bugs, kwetsbaarheden, recent ontdekte backdoors van patches, beschermen je tegen allerlei soorten virussen, trojans, ransomware en andere bedreigingen waarvan je niet eens weet dat ze op internet bestaan. En daarom raden we altijd aan om originele producten te gebruiken die regelmatig worden bijgewerkt.

Koop voordelig een originele Windows 10 Pro-licentie

We weten allemaal dat de licentie voor het Windows-besturingssysteem vrij duur is. De prijs is in duizenden kronen en als je het systeem niet samen met je computer hebt gekregen, heb je weer een investering. Maar wist je dat je via g2deal.com voor een normale prijs een Windows 10 pro-licentie kunt krijgen? Ja, je kunt vandaag Windows 10 Pro kopen met een speciale kortingscode TRICK20 voor slechts 13,8 USD.

g2deal.com biedt goedkope software- en gamelicenties. De meest populaire items zijn Windows-besturingssysteemlicenties, Office en populaire games. Momenteel zijn er veel aantrekkelijke aanbiedingen op de pagina, u kunt hun officiële pagina hier bekijken.

De huidige versie van het besturingssysteem Windows 10 Pro kost normaal gesproken ongeveer $115,59. Maar wanneer u een Windows 10 Pro OEM-cd-sleutel van g2deal.com koopt, gebruikt u de speciale kortingscode TRICK20 om het te krijgen voor ongeveer 13 USD

Windows 10 upgraden

Microsoft wil dat je upgradet naar Windows 10, maar de upgrade-aanbieding is niet meer gratis. U moet een licentie kopen (daarover later meer) om te upgraden. U kunt nog steeds upgraden met de Windows 10 Media Creation-tool en Windows 10 gebruiken zonder een actieve licentie. Maar toch, sommige functies moeten worden geactiveerd om te ontgrendelen.

Je kunt ook de nieuwste Windows 10 ISO downloaden van de officiële site en deze gebruiken om elke pc met hetzelfde ISO-bestand te upgraden of schoon te installeren, je hoeft het maar één keer te downloaden. U kunt het ISO-bestand ook gebruiken om een ​​opstartbare schijf te maken en een schone installatie uit te voeren.

Upgrade naar Windows 10 met het ISO-bestand

Open het ISO-bestand door erop te dubbelklikken. Dubbelklik op setup. Belangrijke updates ophalen: Selecteer Updates downloaden en installeren en klik op Volgende. U kunt dit ook overslaan door Nu niet te selecteren en de cumulatieve update later in stap 10 hieronder te downloaden. Controleren uw pc. Dit kan enige tijd duren. Als in deze stap om een ​​productsleutel wordt gevraagd, betekent dit dat uw huidige Windows niet is geactiveerd. Toepasselijke kennisgevingen en licentievoorwaarden: Klik op Accepteren. Zorg ervoor dat u klaar bent om te installeren: Dit kan wat langer duren. Wees geduldig en wacht. Kies wat u wilt bewaren: Selecteer Persoonlijke bestanden en apps behouden en klik op Volgende. Als het standaard al is geselecteerd, klikt u gewoon op Volgende.Gereed om te installeren: Klik op Installeren.Installing Windows 10. Uw pc wordt verschillende keren opnieuw opgestart. Dit kan even duren. Nadat Windows 10 is geïnstalleerd, opent u Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update en klikt u op Controleren op updates. Installeer alle updates. Dit omvat updates voor Windows 10 en stuurprogramma’s.

Hoe activeer ik mijn licentie?

Installeer eerst Windows 10 Pro zoals gewoonlijk op uw computer en voer de sleutel in die u hebt gekocht. Als u Windows al hebt geïnstalleerd, opent u Configuratiescherm> Systeem en beveiliging> Systeem. Zoek de knop “Productcode wijzigen” in het venster. Na binnenkomst wordt de licentie geverifieerd en is alles klaar.

Opmerking promotionele inhoud: neem contact op met https://www.g2deal.com/customer-service/ voor vragen over de aankoop van licenties en activering van Windows 10.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like