Windows 11 Outlook Search werkt niet? Pas deze 7 oplossingen toe

Microsoft Outlook geeft geen zoekresultaten weer? Hier in dit bericht proberen we de redenen te achterhalen Waarom is Outlook Zoeken werkt niet en hoe dit te repareren? Met de nieuwste Windows 11 gebruikt Outlook Search Windows Search om een ​​veel snellere ervaring te bieden door vooraf geïndexeerde zoekresultaten te gebruiken. En toch, Windows 11 is nieuw, er kan een bug zijn die Windows Search raakt, inclusief Microsoft Outlook Search. Opnieuw veroorzaken problemen met de MS Outlook-app of indexeringsopties of beschadigde systeembestanden dit probleem. Wat de reden hier ook is, we hebben een paar werkende oplossingen die van toepassing zijn op fix Zoeken in Microsoft Outlook werkt niet op windows 11.

Hoe een kapotte Outlook-zoekopdracht in Windows 11 op te lossen?

Als u uw mailbox niet kunt gebruiken omdat de Outlook-zoekopdracht geen resultaten weergeeft, vindt u hier tips voor probleemoplossing om het probleem op te lossen.

Wijzig registerinstellingen

Zoals eerder besproken Met windows 11 outlook zoeken gebruikt Windows Search voor snelle zoekresultaten. Laten we het Windows-register aanpassen om de Windows-zoekopdracht uit te schakelen en Outlook vertellen om de ingebouwde zoekfunctie te gebruiken.

Druk op Windows-toets + R, typ regedit en klik op ok om de register-editor te openen, zoek de subsleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsKlik met de rechtermuisknop op de Windows-toets, Nieuw > Sleutel, en noem de nieuwe sleutel Windows Search.Selecteer nu en klik met de rechtermuisknop op de Windows Search-toets, Nieuw > DWORD (32bit)-waarde en noem deze PreventIndexingOutlook. Klik met de rechtermuisknop op PreventIndexingOutlook, klik op Wijzigen en typ 1 in het vak Waardegegevens,

Sluit ten slotte alles en start uw computer opnieuw op en controleer of de Outlook-zoekopdracht werkt of niet.

Opmerking: als u Windows Desktop Search opnieuw wilt inschakelen, moet u de PreventIndexingOutlook instelling door 0 (nul) te typen en op OK te klikken.

Microsoft Office bijwerken

Als uw Windows of Microsoft Office niet up-to-date is, kan dit dergelijke problemen veroorzaken. Controleer en zorg ervoor dat u de nieuwste Windows-updates installeert en ook ms office bijwerkt.

U kunt Windows 11 bijwerken door de onderstaande stappen te volgen:

Druk op de Windows-toets + I om de instellingen te openen, klik op Windows Update en controleer vervolgens op updates. Als er nieuwe updates beschikbaar zijn, download deze dan en start uw pc opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Microsoft Office bijwerken:

Start Outlook en ga naar Bestand> Office-account. Klik onder Office-account op Office-updates en klik vervolgens op Nu bijwerken. Hiermee wordt het kantoor bijgewerkt, zodra u het kantoor hebt bijgewerkt, start u Outlook en controleert u of de zoekopdracht goed werkt of niet.

Outlook-indexlocaties controleren

Indexeren is het proces waarbij informatie uit bestanden, e-mails en andere inhoud op uw pc wordt verzameld en op volgorde wordt gecatalogiseerd. Indexering helpt computers om sneller te zoeken. Wanneer u naar een bestand op uw pc zoekt, analyseert Windows Search de zoekopdracht en krijgt u sneller de resultaten.

Start Outlook en klik op Bestand> Opties. Klik in de Outlook-opties aan de linkerkant op zoeken en klik vervolgens op Indexeringsopties. Klik onder Indexeringsopties op Wijzigen en klik onder Geïndexeerde locaties op Alle locaties weergeven. Kies vervolgens alle locaties en klik vervolgens op OK.

Zoekindex opnieuw opbouwen

Druk op Windows-toets + R, typ controle en klik op ok om het configuratiescherm te openen. Stel in de rechterbovenhoek de optie Weergeven op in op Grote pictogrammen. Zoek vervolgens Indexeringsopties en klik erop. Klik vervolgens onder Indexeringsopties op Geavanceerd, nu krijgt u het venster Geavanceerde opties. Klik op het tabblad Indexinstellingen en klik onder Problemen oplossen op Opnieuw opbouwen. Dit zal de zoekindex opnieuw opbouwen, dit zal enige tijd duren afhankelijk van de snelheid van uw computer en het aantal bestanden op uw systeem.

Microsoft Outlook repareren

Druk op Windows-toets + R, typ appwiz.cpl en klik op ok om het programma- en functievenster te openen. Scroll naar beneden en selecteer uw MS Office-versie en klik op Wijzigen in het bovenste menu. Nu krijgt u een pop-upvenster met twee snelle en online reparatie-opties. Probeer eerst Quick Repair als dat niet het geval is Als u het probleem niet kunt oplossen, kiest u Online reparatie. Laat het proces voltooien en start uw systeem opnieuw op

Herstel uw persoonlijke Outlook-mapbestand (.PST)

Een andere effectieve oplossing is om uw persoonlijke Outlook-mapbestand (.PST) te repareren met behulp van de Inbox Repair-tool. U moet de openen scanpst.exe afhankelijk van uw Outlook-versie.

32-bits Office 2016 en nieuwer: C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\
64-bits Office 2016 en nieuwer: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\
64-bits Outlook 2016 en nieuwer: C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\
Office 365 (2016-pakket): C:\Program Files\Microsoft Office\root\office16\
32-bits Office 2013: C:\Program Files\Microsoft Office\Office15\
64-bits Office 2013: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15\
64-bits Outlook 2013: C:\Program Files\Microsoft Office\Office15\
Office 365 (2013-pakket): C:\Program Files\Microsoft Office\root\office15\

U moet ook de locatie van uw PST-bestand weten. Outlook 2010, 2013, 2016, 2019 en gebruikers van nieuwere versies zouden hun persoonlijke mapbestand moeten vinden op:

C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Microsoft\Outlook

Alles gevonden? Klik met de rechtermuisknop op de scanpst.exe en selecteer Uitvoeren als beheerder.

    Klik op bladeren en zoek vervolgens de bestandslocatie van uw persoonlijke map. Klik ten slotte op start om het reparatieproces te starten. Dit zal enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van uw PST-bestand. Controleer nu of dit helpt bij het oplossen van het Outlook-zoekprobleem.

Voer de probleemoplosser voor zoeken en indexeren uit

Voer daarnaast de ingebouwde probleemoplosser voor zoeken en indexeren uit die automatisch problemen opspoort en oplost die voorkomen dat de zoekresultaten van Outlook worden weergegeven.

Open het menu Start, typ in en druk op Enter. Selecteer Andere probleemoplossers en scrol omlaag om Zoeken en indexeren te zoeken. Klik op de knop Uitvoeren en volg de instructies op het scherm om de probleemoplossing te starten.

Hebben de bovenstaande oplossingen geholpen bij het oplossen van Microsoft Outlook Search die niet werkte op Windows 11? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like