Windows 10 voor het onderwijs: overzicht, voordelen, uitdagingen en beheer

Sinds de introductie van Windows in 1985 hebben veel organisaties, huizen en onderwijsinstellingen het omarmd. Windows-computer was een populaire digitale technologie voordat mobiele telefoons het leven van mensen overnamen.

Het enorme aantal Windows-gebruikers en het brede marktaandeel is het bewijs dat Windows-apparaten grotendeels worden herkend. Windows-pc’s worden in het onderwijs over de hele wereld gebruikt omdat Windows 10 gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Het is ook redelijk in de mate dat dit is wat veel onderwijsbeoefenaars tegenwoordig erkennen.

Windows 10 Overzicht

Windows 10 werd gelanceerd in 2015 en is het nieuwste personal computing-besturingssysteem. Dankzij de verbeterde gebruikersinterface en universele apps heeft Windows 10 tot nu toe positieve recensies. Het heeft gepersonaliseerd leren mogelijk gemaakt, ondersteund door betaalbare applicaties die zijn afgestemd op het onderwijs.

Dit besturingssysteem is gericht op het leveren van onderwijs aan leerlingen en het verlichten van de werklast van docenten. Leren is een tweerichtingsproces waarbij docenten en leerlingen met elkaar moeten communiceren. Docenten en docenten kunnen de traditionele schoolborden vervangen door Windows 10 en de weg vrijmaken voor verbeterde betrokkenheid en interactief leren.

Window 10 kan worden geïnstalleerd op laptops en computers die worden gebruikt in onderwijsinstellingen. Het ondersteunt verschillende apps die zijn afgestemd op het onderwijs om de leerervaringen te verbeteren door end-to-end-leren te ondersteunen. Vanwege het eenvoudige beheer en de moderne hardware geeft Windows10 vorm aan de onderwijssector.

Voordelen van het gebruik van Windows 10

Windows 10 bevat een reeks educatieve apps, zoals vroeg leren, naslagwerken, studiegidsen en instructiegidsen. Door deze apps te gebruiken, kunnen scholen verbeterde leerbenaderingen bedenken door middel van games, puzzels en digitale flashcards.

Dit besturingssysteem beschikt over oogbedieningen op het scherm om studenten met speciale behoeften te helpen het toetsenbord en de muis op het scherm te bedienen. Bovendien kunnen leerlingen met Pain 3D uitdagende en uitstekende modellen bedenken op basis van hun redenering.

De leermiddelen van Microsoft, waaronder de virtueel verbeterde beeldschermen, verbeteren de verstaanbaarheid en de lees- en schrijfsnelheid. Deze tools helpen ook bij gemarkeerde inhoud door de woorden lettergreep voor lettergreep te splitsen.

Het vertellen van verhalen in klaslokalen kan aanzienlijk worden verbeterd met afbeeldingen en video’s met behulp van de Microsoft Foto’s-app. Dit kan de weg vrijmaken voor creatieve communicatie en meer betrokkenheid. Docenten en studenten kunnen whiteboards gebruiken voor een betere samenwerking. Studenten kunnen via de ether informatie en notities uitwisselen via de functie voor delen in de buurt.

Hulp bij wiskunde huiswerk van experts

Naast het verwerven van geweldige computerkennis, moet een student die wiskundecursussen volgt op de universiteit, verschillende opdrachten voltooien als onderdeel van zijn opleiding. Ze kunnen hun wiskundehuiswerk laten maken door experts van EduBirdie en hun Windows 10 voor andere doeleinden blijven gebruiken. Ik kom soortgelijke situaties vaak tegen en ik vraag EduBirdie om mijn rekensom hw voor mij te doen. Ik krijg het perfecte antwoord en de experts bestuderen de opdrachtvereisten en maken het huiswerk op tijd.

Uitdagingen van Windows 10

Hoewel Windows 10 zo gunstig is voor studenten en docenten, brengt het ook enkele uitdagingen met zich mee. De prestaties van de apparaten, systeemupdates en fouten bij het oplossen van problemen moeten handmatig worden gemaakt.

Studenten hebben toegang tot niet-educatieve apps en ongepaste inhoud die voor afleiding zorgt tijdens het leren. De leerlingen en opvoeders kunnen de computer voor andere doeleinden gebruiken. Studenten die tijdens het gebruik van hun computer te maken krijgen met afleiding, kunnen overwegen om hun wiskundehuiswerk door experts te laten maken. Wiskundige opdrachten vereisen veel focus en concentratie.

Bron: https://www.freepik.com/free-photo/group-schoolchildren-looking-laptop-classroom_863716.htm

Windows 10-beheer

Het beheer van Windows 10 vereist dat onderwijsorganisaties en scholen de belangrijkste uitdagingen wegnemen. Studenten en docenten moeten de functies en educatieve mogelijkheden van Windows 10-tools gebruiken zonder te knoeien met de beveiliging en productiviteit.

Windows 10-apparaatbeheer voor educatieve doeleinden moet zich richten op het blokkeren van toepassingen die mensen tijdens het leren kunnen afleiden. Het moet zich ook richten op het blokkeren van de toegang tot bepaalde websites en het toestaan ​​van toegang tot de gewenste.

Om afleiding te voorkomen, moeten de instellingen van de Chrome-browser worden geconfigureerd door pop-ups te blokkeren en YouTube-filters te maken. De beveiliging van gegevens en apparaten moet worden verbeterd met behulp van de incognitomodus en toegangscodes. Het automatisch invullen van formulieren en het wachtwoord moeten ook worden uitgeschakeld. Het apparaat moet worden geconfigureerd om een ​​geselecteerde enkelvoudige en win32-toepassing uit te voeren.

Beheer van Windows 10 omvat ook het beheren van zoeksuggesties en standaardzoekmachines. De geolocatie in de Chrome-browser moet worden afgedwongen voor het volgen van IP-locaties.

Conclusie

Windows 10 speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de leerervaringen van leerlingen. Door goede controles en beleidstoepassingen te hebben, kunnen leerlingen en onderwijzers meer profiteren van dit besturingssysteem. Windows 10 moet goed beveiligd worden beheerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat leerlingen niet worden afgeleid tijdens het gebruik ervan. Voor goed beheer en beveiliging van Windows 10 kunnen onderwijsinstellingen, organisaties en individuen professionals inschakelen die hen kunnen helpen om de werkelijke mogelijkheden ervan te benutten.

0 Shares:
You May Also Like