Windows 10 Versie 21H2 Update ISO (directe downloadlinks) 2022

Microsoft laat eindelijk de Windows 10 versie 21H2 voor iedereen vallen. De nieuwste functie-update voor Windows 10 is vooral gericht op prestatie- en beveiligingsverbeteringen die de algehele ervaring van het besturingssysteem zullen verbeteren. De update wordt gefaseerd uitgerold, wat betekent dat niet iedereen de Windows 10 november 2021 Update op dezelfde dag. Als je een compatibel apparaat hebt, kun je de Windows 10 November 2021 Update downloaden en installeren via Windows Update, Media Creation Tool en Update Assistant. Windows 10 versie 21H2 ISO-images zijn beschikbaar om te downloaden.

Als u de nieuwste Windows 10 ISO wilt downloaden, vindt u hier de officiële manieren om de updateversie 21H2 van november 2021 rechtstreeks van de Microsoft-server te krijgen.

Windows 10 versie 21H2 systeemvereiste

RAM: 2GB RAM voor 64-bits en 1GB RAM voor 32-bits computers.Opslag: 20GB vrije ruimte op 64-bits en 16GB vrije ruimte op 32-bits systemen.Schermresolutie: 800×600Graphics: Microsoft DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 Intel CPU: alle processors tot 10e generatie, Intel Xeon E-22xx, Atom, Celeron en Pentium. AMD CPU: alle processors tot en met de zevende generatie. Qualcomm CPU: Snapdragon 850 en 8cx.

Windows 10 21H2-update downloaden

Update voor Windows 10 versie 21H2 wordt gefaseerd uitgerold en wordt niet automatisch geïnstalleerd. degenen die onmiddellijk willen updaten, kunnen dit doen door de onderstaande stappen te volgen.

Druk op de Windows + I-sneltoets om de instellingen-app te openen, klik op Update en beveiliging en vervolgens op Windows Update Selecteer Controleren op updates. Als de update beschikbaar is in uw regio, verschijnt deze op het scherm. Zodra de functie-update naar Windows 10 versie 21H2 verschijnt , kunt u Downloaden en nu installeren selecteren. Het duurt even om de updatebestanden van de Microsoft-server te downloaden, dit hangt af van uw internetsnelheid en hardwarebronnen. Als u klaar bent, moet u uw pc opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen.

Als u deze stappen volgt en “Functie-update naar Windows 10, versie 21H2” niet op uw apparaat ziet, heeft u mogelijk een compatibiliteitsprobleem en is er een veiligheidsmaatregel van kracht totdat we er zeker van zijn dat u een goede update-ervaring zult hebben. Microsoft uitgelegd

Microsoft geeft de ISO-bestanden vrij voor elke nieuwe release van Windows 10, ook voor de Windows 10 November 2021 Update. U kunt nu de . downloaden Windows 10 versie 21H2 ISO Rechtstreeks vanaf de Microsoft-server door de onderstaande stappen te volgen.

Windows 10 21H2 update ISO downloaden

Hier in dit bericht hebben we verschillende manieren gedeeld om download Windows 10 ISO-afbeeldingsbestanden rechtstreeks van Microsoft Server. U kunt de Windows 10 21H2 ISO downloaden via de gegeven directe downloadlink hieronder of met behulp van de Media Creation Tool, of bezoek de Microsoft-website om het ISO-bestand te downloaden.

Hieronder heb ik twee links gedeeld (voor Windows 64bit en 32 bit) om Windows 10 november 2021 Update ISO Direct van Microsoft Server te downloaden.

Download Windows 10 ISO met behulp van Media Creation Tool

Microsoft heeft officieel een tool voor het maken van media uitgebracht die helpt bij het upgraden naar Windows 10, het downloaden van het nieuwste build-ISO-bestand of het maken van een Windows-installatiemedium. Dus met behulp van de Windows Media Creation Tool kunt u eenvoudig downloaden Windows 10 Build 19044 ISO Afbeelding rechtstreeks van Microsoft Server.

Download eerst het officiële hulpprogramma voor het maken van Windows Media via deze link. Het is ongeveer 18 MB Als het downloaden voltooid is Voer de Setup.exeAccepteer eerst de licentieovereenkomst op het volgende scherm. U wordt gevraagd of u de huidige Windows-installatie wilt upgraden of installatiemedia (USB of dvd) voor een ander systeem wilt maken. Selecteer het keuzerondje Installatiemedia maken en klik op Volgende.

Op het volgende scherm Schakel eerst de aanbevolen opties voor deze pc uit en selecteer de taal, editie en architectuur van uw voorkeur (beide) zodat u dezelfde Windows 10 ISO kunt gebruiken om 32-bits en 64-bits vensters te installeren. Klik vervolgens op volgende om verder te gaan,

Selecteer hier het ISO-bestand zoals weergegeven in onderstaande afbeelding en klik op volgende.

Dit zal de locatie vragen waar u het Windows 10 ISO-bestand wilt opslaan.

Stel de locatie in En klik op volgende Hiermee wordt het downloadproces voor Windows 10 versie 21H2 ISO-bestand gestart.

Het duurt even voordat het downloadproces is voltooid. Afhankelijk van de downloadsnelheid van uw internet. Na voltooiing klikt het 100% downloadproces op Voltooien en sluit u het hulpprogramma voor het maken van media en opent u de bestandslocatie waar u het Windows 10 ISO-bestand opslaat.

Windows 10 iso direct downloaden met webbrowser

Wanneer we de Microsoft-website bezoeken om Windows 10 ISO te downloaden, dwingt dit ons om de downloadpagina van de Media Creation Tool te openen, omdat u hiermee ook de ISO-images kunt downloaden, maar het is verborgen voor de Windows 10-gebruikers. Door de webpagina te tweaken, vindt u ook de directe download van Windows 10 versie 21H2 ISO-bestanden van Microsoft-servers.

Google Chrome

Open een nieuw tabblad op de Chrome-browserKopieer en plak vervolgens deze Microsoft-ondersteuningssite-link https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO in de adresbalk en druk op Enter. Klik nu met de rechtermuisknop ergens op de pagina en selecteer Inspecteren.Klik op de drie-gestippeld menu-knop in de rechterbovenhoek, en onder “Meer tools”, selecteer Netwerkvoorwaarden.

Hier onder “User agent”, wis de Automatisch selecteren optie.Selecteer de Safari – iPad iOS 13.2 optie uit het vervolgkeuzemenu “Gebruikersagent”. Vernieuw nu de pagina als de browser niet automatisch opnieuw laadt. Dat is alles nu Selecteer de gewenste versie van Windows 10, klik op de knop Bevestigen. Volgende Kies uw producttaal uit de vervolgkeuzelijst -menu omlaag

Klik op de knop (64-bits of 32-bits) om de Windows 10 21H2 ISO-image te downloaden om het proces te starten.

Dat is alles, ik hoop dat u nu met behulp van deze tips eenvoudig Windows 10 ISO rechtstreeks vanaf de Microsoft-server kunt downloaden. Nog steeds, heb nog vragen, suggesties Voel je vrij om hieronder te reageren. Lees ook

0 Shares:
You May Also Like