Windows 10 versie 20H2, update oktober 2020 terugdraaien of verwijderen

Go back to the previous version of windows 10

Hebt u problemen, problemen ondervonden na het installeren van de Windows 10 Oktober 2020 Update, En op zoek naar een manier om terug te keren naar de vorige Windows 10 2004? Ja, het is mogelijk om verwijder windows 10 versie 20H2, en je bent op de juiste plek. Hier wordt in dit bericht uitgelegd hoe u terug kunt gaan van windows 10 versie 20H2 naar versie 2004 en los verschillende problemen op die zijn begonnen na de recente upgrade. Betekent Als u na het installeren van de update van Windows 10 oktober 2020 verschillende problemen en problemen ondervindt, kunt u: verwijder windows 10 versie 20H2 en ga terug of rollback naar de vorige Windows 10 versie 1909.

Hoe u uw Windows 10-upgrade terugdraait

Als uw apparaat is geüpgraded met Windows Update, Update Assistant, of als u de Media Creation Tool gebruikt om een ​​interne upgrade uit te voeren, kunt u de update van Windows 10 oktober 2020 terugdraaien/verwijderen met behulp van de herstelopties. Zorg ervoor dat u niets hebt verwijderd de Windows.oud map terwijl u uw bestanden opruimt om ruimte vrij te maken na het upgraden naar de Update van oktober 2020. Als u een draagbaar apparaat heeft, controleert u of u uw machine hebt aangesloten op een betrouwbare stroomvoorziening, anders kunt u niet terugdraaien. Het is ook raadzaam om een ​​back-up van al uw belangrijke bestanden lokaal of in de cloud te maken. Zorg er ten slotte voor dat u uw wachtwoord onthoudt, aangezien u dit mogelijk moet invoeren wanneer u het terugdraait.

Update voor Windows 10 versie 20H2 verwijderen

Druk op Windows + I om de Windows-instellingen te openen, Klik op Update & Beveiliging, gevolgd door Herstel aan de linkerkant Klik nu op Begin onder ‘Ga terug naar de vorige versie van Windows 10.

Wanneer u op Aan de slag klikt, onder Ga terug naar de vorige versie van Windows 10. Dit zal u vragen waarom u teruggaat naar de vorige build, With Options Bellow.

Mijn apps of apparaten werken niet op deze build. Eerdere builds leken gemakkelijker te gebruiken Eerdere builds leken sneller Eerdere builds leken betrouwbaarderOm een ​​andere reden

Beantwoord de vraag met Selecteer voorkeursantwoord of Selecteer om een ​​andere reden (er is ook een optie om Microsoft meer over uw redenen te vertellen als u dat wilt) en klik op Volgende om door te gaan. Wanneer u op volgende klikt, wordt Windows 10 u de kans gevraagd om te controleren op updates in het geval dat er een nieuwe update beschikbaar is om het huidige probleem op te lossen.Als je hebt besloten om terug te gaan, klik dan op Nee bedankt voor doorgaan.

Op het volgende scherm Lees zorgvuldig wat u moet weten.

Nadat u dit hebt gelezen, klikt u zorgvuldig op volgende om nog een stap verder te gaan om de update van Windows 10 oktober 2020 te verwijderen. Wanneer u op volgende klikt, wordt u gevraagd om niet buitengesloten te worden. Dit betekent dat u het wachtwoord nodig hebt dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij uw vorige versie van Windows 10.Klik op Volgende om door te gaan.

Dat is alles wat Windows zal vragen bedankt voor het uitproberen van deze build.Klik op Ga terug naar eerdere build om het verwijderingsproces van Windows 10 versie 20H2 te starten. En de installatie zal het overnemen en uw pc terugzetten naar de vorige versie van Windows 10 2004.

Als je dit eenmaal hebt gedaan, wil je misschien: stel het installeren van Windows Updates op uw Windows 10 uit, om Windows Nieuwe update-installatie enkele dagen uit te stellen. Wanneer je denkt

U kunt ook toegang krijgen tot Geavanceerde opties van Windows en Selecteren om terug te gaan naar de vorige Build-optie om de Windows 10 20H2-update terug te draaien / te verwijderen.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like