Windows 10 versie 2004, update van mei 2020 uitgebracht Hier hoe u het nu meteen doet!

Na ruim een ​​jaar testen eindelijk Vandaag 27 mei 2020 heeft Microsoft de nieuwste update van Windows 10 versie 2004, mei 2020 voor iedereen beschikbaar gemaakt. In tegenstelling tot de update van november 2019, is de nieuwste functie-updateversie 2004 een enorme release met het Windows-subsysteem voor Linux 2 (WSL 2), met een op maat gemaakte Linux-kernel, Cloud Reset, Cortana-verbeteringen, snel zoeken naar de zoek-home-interface en meer . Welnu, de update van mei 2020 zal niet op alle pc’s tegelijkertijd verschijnen, omdat dit een geleidelijke uitrol is. De automatische uitrol vindt in fasen plaats, waarbij Microsoft gegevens verzamelt en compatibiliteitsproblemen tijdens het proces oplost, sommige pc’s moeten mogelijk langer wachten dan andere om Windows 10 versie 2004 te kunnen installeren.

Dat betekent dat de update alleen verschijnt op apparaten die deel uitmaken van de eerste golven, maar je kunt handmatig controleren op updates, Media Creation Tool gebruiken om Windows 10 mei 2020 Update nu te downloaden en te installeren.

Hoe Windows 10 versie 2004 nu te installeren!

Microsoft zegt dat iedereen de update kan downloaden en installeren als ze een compatibele computer hebben. Hier de systeemvereiste voor de update van Windows 10 mei 2020.

RAM: 2GB RAM voor 64-bits en 1GB RAM voor 32-bits computers.Opslag: 20GB vrije ruimte op 64-bits en 16GB vrije ruimte op 32-bits systemen.Schermresolutie: 800×600Graphics: Microsoft DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 Intel CPU: alle processors tot 10e generatie, Intel Xeon E-22xx, Atom, Celeron en Pentium. AMD CPU: alle processors tot en met de zevende generatie. Qualcomm CPU: Snapdragon 850 en 8cx.

Lees ook: 7 Tips om je pc goed voor te bereiden op een succesvolle upgrade naar Windows 10 versie 2004

Controleer op Windows-updates via Instellingen

Windows Update is de gemakkelijkste en veiligste manier om functie-updates te downloaden en te installeren. Laten we controleren of de update voor Windows 10 mei 2019 beschikbaar is of niet op uw apparaat.

Klik op het menu Start en tik op het pictogram Instellingen. Navigeer naar de pagina Update en beveiliging. Klik op ‘Windows Update’ en tik op de knop controleren op updates. Windows controleert op updates en download het op de achtergrond. naar Windows 10 versie 2004, dit is de update van mei 2020, Klik op Nu downloaden en installeren

Nadat de pc het downloadproces heeft voltooid, klikt u gewoon op Nu opnieuw opstarten om de update te installeren. Nadat u het proces hebt voltooid, wordt uw Windows-buildnummer verhoogd naar 19041, drukt u op Windows + R, typt u winnaar en oké.

Ontvang de update van mei 2020 met behulp van Windows 10 Media Creation Tool

Microsoft heeft de Media Creation Tool uitgebracht om u te helpen bij het handmatig downloaden en installeren van Windows 10-updates. U kunt het ook gebruiken om functie-updates op te schonen.

Download de Media Creation Tool van de Microsoft-ondersteuningswebsite. Dubbelklik op het bestand om het proces te starten. Volg de instructies op het scherm. Selecteer de optie Deze pc nu upgraden. En volg de instructies op het scherm

Ontvang de update van mei 2019 met behulp van Windows 10 Update Assistant

Als je niet wilt wachten tot de update beschikbaar is, kun je de Windows 10 Update Assistant gebruiken om hem nu te krijgen!

Eenmaal gedownload, kunt u het uitvoeren om de installatie van de update van mei 2020 versie 2004 te starten. Het hulpprogramma Update Assistant zal uw computer een paar keer opnieuw opstarten, dus u moet al het werk opslaan voordat u het installatieproces start.

Hier hieronder heb ik twee links gedeeld (voor Windows 64bit en 32 bit) om Windows 10 oktober 2018 Update ISO rechtstreeks van Microsoft Server te downloaden.

Functies van de Windows 10 mei 2020-update

Met de nieuwste, Windows 10 versie 2004, oftewel de update van mei 2020, heeft Microsoft een aantal nieuwe functies toegevoegd, waaronder:

Windows-subsysteem voor Linux 2 (WSL 2), met een op maat gemaakte Linux-kernel die opdrachtregelinstructies sneller uitvoert.

De virtuele assistent van Cortana kan nu worden losgekoppeld van de taakbalk van Windows 10 en biedt de mogelijkheid om agenda-afspraken te maken, e-mails te verzenden en e-mailberichten van specifieke mensen naar voren te brengen en meer.

De nieuwste functie-update introduceert een cloudhersteloptie voor Windows 10 die het proces van het herstellen van uw desktop of laptop van een beschadigde installatie van het besturingssysteem veel gemakkelijker maakt.

Microsoft heeft snelle zoekopdrachten toegevoegd aan de zoek-home-interface die snelle toegang biedt tot weer, nieuws, vandaag in de geschiedenis en nieuwe films.

De Task Manager-app specificeert nu de soorten opslag op uw pc en geeft de temperatuur van speciale grafische kaarten weer.

Met de Windows 10 2020-update is het nu mogelijk om de namen van virtuele desktops aan te passen, in plaats van standaardnamen zoals “Desktop 1” en “Desktop 2” te gebruiken.

Microsoft voegt meer kaomoji toe aan het emoji-paneel van Windows 10, dat toegankelijk is met de sneltoets Win+(Periode) en meer. u kunt de volledige lijst met updatefuncties voor Windows 10 mei 2020 hier lezen.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like