Windows 10 Media Creation Tool, gebruik het om de update van november 2021 gratis te upgraden

Eindelijk, Windows 10 november 2021-update wordt uitgerold voor ‘zoekers’ of degenen die ervoor kiezen om het te installeren door handmatig te controleren op updates in de app Instellingen. De nieuwste Windows 10 versie 21H2 is een kleine verfijning van zijn voorganger, Microsoft zegt dat deze update veel verbeteringen bevat die de algehele gebruikerservaring moeten verbeteren. En alle echte Windows-gebruikers ontvangen Windows 10 Versie 21H2 Via windows update gratis.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je het niet lijkt te kunnen installeren. Dit komt omdat de Windows 10 21H2-update in fasen wordt uitgerold, sommige regio’s krijgen deze mogelijk iets later dan andere. Bereid uw systeem dus voor op Windows 10 versie 21H2 en wacht tot de update automatisch wordt geïnstalleerd. Ook heeft Microsoft de officiële Windows 10 21H2 ISO en Windows-upgrade-assistent uitgebracht, een hulpmiddel voor het maken van media om het upgradeproces soepeler te laten verlopen. Dit bericht bespreekt hoe u Windows 10 november 2021 vervroegd kunt installeren Update versie 21H2 Met behulp van Hulpmiddel voor het maken van media.

Basischecklist voor Windows 10 21H2-update

Controleer eerst En zorg ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten om de November 2021 Update te installeren.

Processor: CPU van 1 GHz of sneller of System on a Chip (SoC). RAM: 1 GB vereiste voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits. Harde schijf: 32 GB schone installatie of nieuwe pc (16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits bestaande installatie). Grafisch: DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma. Schermresolutie: 800 × 600 minimumvereiste. Netwerk: Wi-Fi- of Ethernet-adapter.

Als u Windows 10 2004 of 20H2 gebruikt, is de nieuwste Windows 10 21H2-update een klein activeringspakket voor u en het is snel te installeren via Windows Update. Maar als u een upgrade uitvoert van een oudere versie 1909 of 1903, is dit een grote update en zorg ervoor dat uw schijf voldoende vrije ruimte heeft om de Windows 10 november 2021-update te downloaden en te installeren.

Controleer en zorg ervoor dat je een stabiele werkende internetverbinding hebt om Windows-updatebestanden van de Microsoft-server te downloaden.

Schakel ook tijdelijk antivirussoftware van derden uit of verwijder deze en verbreek de verbinding met VPN (indien geconfigureerd) op uw apparaat.

Forceer Windows-update om Windows 10 21H2 te installeren

Druk op de Windows-toets + I-sneltoets om de app Instellingen te openen, ga naar Update en beveiliging en druk vervolgens op de knop Controleren op updates. Laat Windows 10 zien welke updates beschikbaar zijn. Als u een update ziet met de naam “Functie-update naar Windows 10, versie 21H2“, dit is de update van november 2021 en klik op de link Nu downloaden en installeren.

Als het klaar is met downloaden en het uitvoeren van een voorlopige installatie, zal Windows u vragen om uw computer opnieuw op te starten. Start de computer opnieuw op, het zal de installatie voltooien en u opnieuw opstarten in Windows met de update van november 2021 geïnstalleerd.

Installeer Windows 10 versie 21H2 met behulp van Media Creation Tool

Als het controleren van Windows-updates niet heeft aangetoond dat de update van november 2021 beschikbaar is, kunt u de officiële Windows 10-tool voor het maken van media gebruiken. Handmatig upgraden naar Windows 10 versie 21H2. Voor degenen die niet bekend zijn met deze tool, kan de Media Creation Tool worden gebruikt om een ​​bestaande Windows 10-installatie te upgraden of om een ​​opstartbare USB-drive of een ISO-bestand te maken, dat kan worden gebruikt om een ​​opstartbare dvd te maken die u kunt gebruiken om een ​​andere computer.

Zodra het is gedownload, dubbelklikt u op het gedownloade MediaCreationTool.exe-bestand en laat u het uitvoeren. Eenmaal gestart, wordt u begroet met een licentieovereenkomst waarmee u akkoord moet gaan voordat u verdergaat.

Nadat u de licentieovereenkomst hebt geaccepteerd, moet u even geduld hebben terwijl de tool “de zaken klaarmaakt”. Als u klaar bent, krijgt u een scherm te zien met de vraag of u “Deze pc nu wilt upgraden” of “Installatiemedia wilt maken”.

Als u een andere pc wilt upgraden of Windows 10 ISO wilt downloaden, moet u “Installatiemedia maken” selecteren en de instructies hier volgen. Voor deze handleiding zullen we echter de “Upgrade deze pc nu” om de pc waarop u het programma heeft uitgevoerd te upgraden.

Nadat u “Deze pc nu upgraden” hebt geselecteerd, klikt u op de Volgende knop.

De Media Creation Tool begint de Windows 10 november 2021-update (build 19044) te downloaden en te installeren.

Opmerking: het hangt af van uw internetsnelheid hoeveel tijd het duurt om het downloadproces te voltooien.

Het installatieproces kan even duren, dus wees geduldig. Uiteindelijk krijgt u een scherm waarin u wordt gevraagd om informatie of om de computer opnieuw op te starten. Blijf gewoon de instructies op het scherm volgen en wanneer het klaar is, zal de Windows 10 21H2-update op uw computer worden geïnstalleerd.

Dat is alles wat je succesvol hebt Upgraden naar Windows 10 november 2021 Update versie 21H2 Hulpmiddel voor het maken van media gebruiken.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like