Windows 10 Mail App drukt geen e-mails af? Hier enkele snelle oplossingen !!!

remove Windows 10 Mail app

Soms kom je in een situatie waarin je sommige e-mails niet kunt afdrukken vanuit de Windows 10 mail-app (dit gebeurt op een laptop en een desktop). Hier enkele snelle oplossingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen: printerprobleem van Windows 10 Mail.

Allereerst Bevestigd dat de standaardprinter correct is en zorg er ook voor dat u zonder problemen andere documenten kunt afdrukken. Controleer en installeer de nieuwste Windows-updates van Microsoft serveren, mei de nieuwste update bevat de bugfix die ervoor zorgt dat de mail-app geen e-mails afdrukt. Voer ook het hulpprogramma Systeembestandscontrole uit om te controleren en ervoor te zorgen dat beschadigde systeembestanden er niet voor zorgen dat de afdruktaak vastloopt.

Voer de probleemoplosser voor de Windows 10 Mail-app uit

Meestal doet het probleem zich voor wanneer uw ramen 10 Mail app moet worden bijgewerkt. Om uw probleem met het afdrukken van e-mails op te lossen, raden we u aan eerst de probleemoplosser voor Windows-apps. Download hier de officiële probleemoplosser voor de Windows Mail-app koppeling. Voer de applicatie uit met beheerdersrechten en volg de instructies op het scherm om te controleren en eventuele problemen op te lossen waardoor de app niet goed werkt.

Update Windows 10 Mail-app

In sommige gevallen is dit probleem te wijten aan een verouderde versie van de app. Ga naar de Windows Store en controleer op nieuwe updates voor de Windows 10 Mail-app.

Selecteer Begin >Microsoft StoreSelecteer Meer (drie stippen) bij het zoekvak en selecteer vervolgens Downloads en updates.Kies op de pagina Downloads en updates Krijg updates.

Reset Microsoft Store-cache

Omdat gebruikersfeedback soms beschadigd is, kan beschadigde Windows Store-cache ook dit soort problemen veroorzaken. We raden aan om uw Windows Store-cache opnieuw in te stellen om dit te doen Klik op Begintyp WSReset.exeen druk vervolgens op Binnenkomen.

Installeer de Windows 10 Mail-app opnieuw

De Windows 10 Mail-app kan niet zo gemakkelijk als systeem-app worden verwijderd als andere apps. Het is echter mogelijk via PowerShell.

Klik met de rechtermuisknop op het menu Start en selecteer Powershell ( Admin ) Voer hier de opdracht uit ” Get-AppxPackage * windowscommunicationsapps * | AppxPackage verwijderen

Nadat u de opdracht hebt uitgevoerd, start u Windows opnieuw op, opent u Windows Store en downloadt u de Windows 10 Mail-app vanaf daar.

Een ander gebruikersaccountprofiel gebruiken

Maak ook een nieuw gebruikersaccount door de onderstaande stappen te volgen en de Windows 10 mail-app te configureren en te controleren of dit helpt.

Gaat naar de instellingen.Selecteert accounts.Klik op het item “Familie en andere gebruikers”.Klik op “Nog een persoon toevoegen aan deze pc”.Voer een naam en wachtwoord in. Uw nieuwe account wordt aangemaakt. Klik op “Accounttype wijzigen” en selecteer “lokaal”. Start uw pc opnieuw op.

Log in met het nieuwe account en probeer een e-mail af te drukken. Als dit werkt, is er een probleem met je oude account.

Update uw printerstuurprogramma’s

Het bijwerken van het huidige printerstuurprogramma is ook een goede oplossing om dit soort problemen op te lossen. Het printerstuurprogramma bijwerken naar de nieuwste versie:

Klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Apparaatbeheer. Zoek uw printer en klik met de rechtermuisknop. Klik op “Stuurprogramma bijwerken” en volg de instructies. Controleer of u nu succesvol kunt afdrukken.

Hebben deze oplossingen geholpen bij het oplossen van de “Windows 10 Mail-app drukt geen e-mails af”? welke optie voor u werkte, laat het ons weten in de opmerkingen hieronder.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like