Windows 10-beveiligingspatch kan niet worden geïnstalleerd met fout 0x80070057? Laten we het repareren

Microsoft brengt regelmatig beveiligingsupdates uit om gaten in de beveiliging te dichten met verschillende bugfixes. En Windows 10-functie-updates om het besturingssysteem te vernieuwen met nieuwe functies en verbeteringen. Ook zijn Windows-updates ingesteld om automatisch te downloaden en te installeren op Windows 10. Maar soms melden gebruikers windows 10 Update-fout 0x80070057of functie-update naar Windows 10 versie 2004 fout 0x80070057.

Windows-updatefout 0x80070057

Er zijn verschillende redenen waarom Windows-update 0x80070057 wordt veroorzaakt, maar corrupte Windows-updatecomponenten, eerdere updates die mislukten en beschadiging van de systeembestanden veroorzaakten, zijn de meest voorkomende oorzaken:

    Onjuiste parameter 0x80070057 FoutWindows Update 0x80070057 FoutcodeMicrosoft Office 0x80070057 Fout

Hier hebben we verschillende oplossingen die helpen bij het oplossen van Windows Update-fout 0x80070057.

Controleer allereerst of je een stabiele internetverbinding hebt om Windows-updatebestanden van de Microsoft-server te downloaden. Schakel beveiligingssoftware (antivirus) tijdelijk uit en verbreek de verbinding met VPN indien geconfigureerd op uw apparaat. Voer een schone start uit, waarmee u eventuele derde- party-serviceconflict verhindert het downloaden en installeren van Windows-update. Open tijd- en taalcontrole Systeemgegevens, tijd en regio-instellingen zijn correct. start of herstart de service.

Voer de probleemoplosser voor Windows Update uit

Wanneer u een Windows-update-gerelateerd probleem tegenkomt, voert u de ingebouwde probleemoplosser uit die automatisch op problemen controleert, voorkomt dat Windows-update correct wordt geïnstalleerd en probeert deze voor u op te lossen.

Druk op Windows + I om Instellingen te openen Klik op Update & Beveiliging en Problemen oplossen aan de linkerkant. Selecteer nu Windows Update en klik op Probleemoplosser uitvoeren. Hiermee wordt het systeem gecontroleerd op fouten en problemen waardoor updates niet kunnen worden geïnstalleerd. Start Windows opnieuw nadat het probleemoplossingsproces is voltooid. Controleer nu opnieuw op updates, meer is er niet 0x80070057 op Windows-update

Cache van Windows Update wissen

Nog een andere effectieve oplossing die bijna elk probleem met vensterupdates oplost. Windows-updates worden gedownload en opgeslagen in een map met de naam SoftwareDistribution. Als een vorig updatebestand beschadigd raakt in deze map, heeft Windows de volgende keer problemen veroorzaakt tijdens het downloaden en installeren van nieuwe updatebestanden. En de oplossing is om eerdere update-cachebestanden te wissen en Windows Update te dwingen nieuwe updatebestanden te downloaden.

Druk op Windows + R, typ diensten.msc, en ok. Zoek hier naar een service met de naam Windows Update, klik met de rechtermuisknop en stop. Doe hetzelfde met services met de naam BITS en Superfectch. Open nu C:\Windows\SoftwareDistribution\DownloadDruk op Ctrl + A om alle inhoud in de downloadmap te selecteren.En druk op de Delete-toets om ze te wissen.

Open opnieuw Windows-services en start de services opnieuw die u eerder hebt gestopt.

Dat is alles, controleer nu op updates via Instellingen, Update en beveiliging. hoop dat het je deze keer lukt.

Voer het opschonen van DISM-componenten uit

Als het foutbericht nog steeds verschijnt, adviseert Microsoft om de volgende tijdelijke oplossing te proberen:

    Selecteer de startknop en typ cmdKlik met de rechtermuisknop of houd lang ingedrukt Opdrachtprompt en selecteer Als administrator uitvoeren.Als u een User Access Control (UAC)-dialoogvenster voor Windows Command Processor ontvangt waarin staat: “Wilt u toestaan ​​dat deze app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt?”, selecteert u Ja.Typ of kopieer en plak de volgende opdracht in het opdrachtpromptvenster: dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanupWacht tot de opdracht is voltooid. Start uw apparaat opnieuw op. Probeer opnieuw op updates te controleren.

Tweak Windows-registereditor

Druk op Windows + R, typ regedit, en ok om de Windows-registereditor te openen. Maak een back-up van de registerdatabase en navigeer naar het volgende:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UXDubbelklik op IsConvergedUpdateStackEnabled en verander de waarde 0

Navigeer nu naar

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UXSettings

Dubbelklik hier op UxOption en wijzig de waarde 0Sluit de register-editor en start Windows opnieuw om de wijzigingen door te voeren. Controleer nu op updates, hoop dat er deze keer geen fout meer is bij het installeren van updates.

Als je krijgt Er is een interne fout opgetreden: De parameter is onjuist: (0x80070057) open vervolgens de register-editor en navigeer naar

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\MicrosoftS\ystemCertificatesKlik nu met de rechtermuisknop op SystemCertificates en maak Nieuw> DWORD (32-bit) waarde aan. Voer de naam in als CopyFileBufferedSynchronousIo en stel de waarde in op 1.Hit OK, start vervolgens uw systeem opnieuw op.

Fix Hulpmiddel voor het maken van media gebruiken

Als u FOUT 0X80070057 krijgt tijdens het installeren van de Windows 10-functie-upgrade, kunt u de officiële Windows 10-tool voor het maken van media gebruiken om deze fout te voorkomen.

Download Media Creation Tool van Microsoft en dubbelklik op MediaCreationTool.exe om de tool te starten. Selecteer Deze pc nu upgraden > Klik op Volgende. Klik op Accepteren wanneer de download is voltooid en zorg ervoor dat het installatieprogramma is ingesteld op Persoonlijke bestanden en apps behouden als standaardgedrag ;Als dit niet het geval is, klikt u op Wijzigen wat u wilt behouden om de instellingen te wijzigen;Klik op Installeren om het updateproces te starten.

Dit zijn enkele best werkende oplossingen om te repareren windows update-fout 0x80070057, Windows 10-update mislukt fout 80240fff, voor Windows 10-computers. Heb je een vraag, suggestie voel je vrij om hieronder commentaar te geven.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like