Wilt u uw oude mobiele telefoon verkopen? Dit is wat u eerst moet doen

xFyro ANC Pro Review: Artificial Intelligence Meets True Wireless Audio

Moet ik mijn gebruikte mobiele telefoon verkopen? Het is een typische vraag die opkomt als je een nieuw model wilt kopen. Het heeft wel zin om verkoop de telefoon in plaats van het thuis te bewaren of in de vuilnisbak te gooien.

Weet dat je het niet gaat krijgen de volledige hoeveelheid wanneer u een kapotte mobiele telefoon online verkoopt, zelfs tegen de beste tarieven.

Maar als u het apparaat in goede staat, je kunt nog steeds een behoorlijk bedrag krijgen. Het zal u helpen een klein deel van het bedrag te dekken dat nodig is om uw volgende apparaat te kopen.

Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden voordat u uw mobiele telefoon verkoopt:

Verzamel al uw ongebruikte apparaten

Als u iemand bent die regelmatig oude telefoons verkoopt, kunt u deze stap overslaan. Dit is voor degenen onder u die oude mobiele telefoons verkopen op websites zoals Rapid Phone Buyer.

Het kan zijn dat je in het verleden nog nooit gadgets hebt verkocht, dus het kan zijn dat je nogal wat oude telefoons hebt liggen. Het is daarom logisch om alle apparaten tegelijk verkopenin plaats van ze een voor een te verkopen, steeds weer opnieuw.

Besteed een uur of zo om te vinden al je oude apparaten door snel op alle mogelijke plaatsen te zoeken.

Oude en ongebruikte apparaten moeten worden verkocht zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt, omdat: ze bevatten schadelijke chemicaliën die op de juiste manier moeten worden verwijderd. Het is het beste om niet bij te dragen aan de rotzooi die onze planeet aantast.

Identificeer de waarde van uw apparaat

Voer een snelle zoekopdracht uit om de waarde van uw apparaat te identificeren.

Dit is net zo eenvoudig als verschillende websites bezoeken waar het merk wordt verkocht en voer de gegevens van uw telefoon in, inclusief de fabrikant, het model, de staat en andere functies zoals de opslagruimte.

Vergeet niet om contact op te nemen met uw netwerkserviceprovider, ook. Soms is uw apparaat misschien meer waard op rekening tegoed of cadeaubonnendan in contanten, elders.

Je kan ook bezoek de verschillende veilingwebsites, zoals eBay en Craigslist, om de prijs te controleren die wordt aangeboden voor identieke apparaten. Het zou niet te lang moeten duren voordat u begrijpt wat kopers voor uw apparaat willen betalen.

Bepaal hoe u wilt betalen

Aangezien u nu weet hoeveel uw gadget waard is, kunt u overwegen: welke betaalmethode je voorkeur heeft.

Zul jij dringend geld nodig, zodra de transactie plaatsvindt? Is het goed als je een week of twee moet wachten, of om de betaling via? PayPal overdracht? Of wil je? een krediet die u kunt gebruiken voor de aankoop van uw volgende apparaat?

Elke koper biedt verschillende betalingsopties en de exacte duur van de verkooptransactie en de ontvangst van de betaling zal bij elk van hen verschillen.

Houd er rekening mee dat de koper kan lopen hun eigen evaluatie van uw apparaat. Op basis daarvan kunnen ze u een gereduceerde prijs aanbieden of de deal annuleren. Sommige kopers kunnen apparaten gratis retourneren wanneer de deal niet plaatsvindt.

Het is belangrijk om lees de voorwaarden met betrekking tot betaling en terugbetaling voordat u uw telefoon verzendt, zodat u precies weet wat er van u en de koper wordt verwacht voordat u de betaling ontvangt.

Reset de telefoon

Wanneer u besluit uw telefoon naar de koper te sturen, is het essentieel om: wis alle gegevens en voer een fabrieksreset uit. Elk apparaat, ongeacht de fabrikant, stelt u in staat om het in een paar eenvoudige stappen te resetten.

Kopers accepteren vaak geen apparaten die gegevens bevatten of die niet zijn teruggezet op de fabrieksinstellingen.

Belangrijker, uw persoonlijke gegevens zijn belangrijk, en moet niet lichtvaardig worden opgevat. U wilt niet dat uw persoonlijke gegevens in handen van vreemden vallen.

een . doen fabrieksinstellingen zal je alleen geven een gevoel van opluchting en het gevoel dat er niets ergs met uw gegevens kan gebeuren.

Voordat u de fabrieksinstellingen terugzet, moet u: maak een back-up van de gegevens naar een veilige locatie. Zorg er ook voor dat je alle apps die je hebt gekocht (vooral degene die je in de uitverkoop hebt gekocht) overzet naar de nieuwe telefoon.

Apple en Samsung hebben hun eigen cloudplatforms, waar je de data kunt hosten. Zodra u een nieuw apparaat heeft, zet u uw gegevens terug zodat u het opnieuw kunt gebruiken.

laatste woorden

Ik hoop dat ons artikel je heeft geholpen. Oude mobiele telefoons online verkopen tegen de beste tarieven is eenvoudig als u deze tips opvolgt. Laat ons weten wat je ervan vindt in de comments!

0 Shares:
You May Also Like