Wil je MLB-games bekijken voor free? Spectrum internet is misschien alles wat je nodig hebt

Live streaming baseball in the Bally Sports app

Van alle trucs waar ik over heb geschreven om je rekening voor streaming tv te verlagen, is deze met Spectrum en regionale Bally Sports-netwerken verreweg de vreemdste.

Deze week ontdekte ik dat Spectrum-internetklanten in-market Major League Baseball-wedstrijden en andere uitzendingen van Bally Sports kunnen bekijken voor: free zonder betaaltelevisieabonnement. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op de Bally Sports-app met je Spectrum-inloggegevens, en je hebt toegang tot het livekanaal en volledige game-replays.

De meeste internetproviders bieden alleen toegang tot de livestream van de Bally Sports-app als je voor het kabelkanaal betaalt als onderdeel van een volledig tv-pakket, dus het is onduidelijk waarom Spectrum-klanten het kunnen krijgen voor free. Noch Spectrum, noch Sinclair, die eigenaar is van deze kanalen, hebben gereageerd op een verzoek om commentaar.

Maar als u een Spectrum-internetklant bent, kunt u dit beter niet in twijfel trekken. Geniet gewoon van de free lokaal honkbal zolang het duurt.

Hoe te kijken? free lokaal honkbal met Spectrum

Het belangrijkste doel van de Bally Sports-app is om abonnees van kabel- en satelliet-tv het live kanaal op hun streaming-apparaten te laten bekijken. Net als bij andere “TV Overal”-apps, wordt u verondersteld in te loggen bij uw tv-aanbieder, die vervolgens controleert of uw betaal-tv-pakket het kanaal bevat voordat u toegang verleent.

Maar nadat ik verschillende Reddit-threads tegenkwam waarin Spectrum-abonnees beweerden toegang te hebben tot het kanaal met niets anders dan een internetservice, besloot ik het zelf te proberen. En ja hoor, inloggen op de Bally Sports-app met mijn Spectrum-account gaf me toegang tot het Bally Sports-kanaal en lokale Cincinnati Reds-games.

Een tv-aanbieder verbinden in de Bally Sports-app

Jared Newman / Gieterij

De aanmeldingsstappen zijn vrij eenvoudig:

Installeer de Bally Sports-app, die beschikbaar is op Roku, Fire TV, Android TV, Apple TV, Chromecast, Xbox en Playstation-consoles, iOS, Android en internet. (Je kunt AirPlay ook gebruiken om video van een iOS-apparaat naar compatibele LG- en Samsung-tv’s te sturen, of Chromecast gebruiken met Vizio-tv’s.) Scroll naar beneden naar de knop met de tekst ‘Connect Provider’. (Verwar dit niet met de knop ‘Aanmelden’, waarmee u een Bally Sports-account kunt aanmaken.) Ga naar ballysports.com/activate op uw telefoon of computer, voer de code in die op uw tv verschijnt en selecteer vervolgens ‘Spectrum ” uit de lijst met tv-aanbieders. Meld u aan bij uw Spectrum-account en de Bally Sports TV-app zou zichzelf moeten vernieuwen met toegang tot het livekanaal.

Het startscherm van de Bally Sports-app met live kanaalfeeds

Jared Newman / Gieterij

Natuurlijk is een disclaimer op zijn plaats: hoewel dit voor mij en ten minste zes lezers die ik heb gesproken heeft gewerkt, hebben sommige Redditors gezegd dat het voor hen werkte. Ik hoorde ook van een Twitter-gebruiker die zei dat de stream soms glitchy kan zijn. Dit is een rare, onverklaarbare oplossing, waar u waarschijnlijk niet op moet vertrouwen als de spil van uw strategie voor het doorsnijden van kabels.

Hoe lang blijft dat zo?

Ik ben me er ook van bewust dat door deze tijdelijke oplossing te publiceren – en de PR-vertegenwoordigers van elk bedrijf ernaar te vragen – ik de kans vergroot dat Bally Sports of Spectrum het zou kunnen stopzetten. Aan de andere kant heb ik mensen herhaaldelijk gesmeekt om nooit voor Paramount + te betalen, en dat lijkt Paramount er niet van te hebben weerhouden zijn streamingdienst maand na maand weg te geven. Ik maak me geen illusies over mijn invloedssfeer.

Ik hoop dan ook dat deze maas in de wet in ieder geval open blijft totdat Sinclair zijn zelfstandige streamingplannen bij elkaar heeft. Volgende maand is het bedrijf van plan om een ​​service genaamd Bally Sports+ te lanceren, die regionale sportdekking biedt voor $ 20 per maand zonder een betaal-tv-bundel.

Sinclair heeft echter alleen de streamingrechten voor vijf MLB-teams – de Detroit Tigers, Kansas City Royals, Miami Marlins, Milwaukee Brewers, Tampa Bay Rays – samen met 16 NBA-teams en 12 NHL-teams.

Honkbal live streamen in de Bally Sports-app

Jared Newman / Gieterij

In plaats van een ontbundelde optie, is de enige officiële manier om Bally Sports-kanalen te streamen via DirecTV Stream, wiens abonnement met regionale sporten $ 90 per maand kost. (Verschillende Spectrum-klanten hebben me ook verteld dat ze Bally Sports-netwerken hebben kunnen krijgen als onderdeel van Spectrum TV Choice, een à-la-cartekanaalpakket waarvoor het bedrijf niet langer adverteert.)

De kijkcijfers voor veel van deze zenders gaan achteruit, omdat snoersnijders geen zin hebben om steeds hogere prijzen te betalen om naar hun lokale teams te kijken, en MLB worstelt om jongere fans te bereiken, van wie velen geen interesse hebben om voor een grote bundel kabelzenders te betalen . De maas in de wet van de Bally Sports-app laten glijden totdat de betaalmuur van Sinclair klaar is, is misschien toch niet zo’n slecht idee.

0 Shares:
You May Also Like