Wemo pronkt met HomeKit-enabled Stage slimme verlichting afstandsbediening op CES

wemo stage

Wemo, eigendom van Belkin, maakt al enkele van onze favoriete slimme schakelaars (we waren behoorlijk onder de indruk van Wemo’s recente drieweg slimme schakelaar), en nu onthult de budgetbewuste fabrikant van slimme huizen een nieuwe, aan de muur te bevestigen afstandsbediening waarmee je lichtscènes in een flits.

De magnetische Wemo Stage, die deze week op CES debuteert, is een apparaat met drie knoppen dat is ontworpen om op Wemo- en Decora-faceplates te passen, of je kunt het gewoon als een draagbare afstandsbediening gebruiken.

De drie knoppen op het werkgebied zijn gemarkeerd met stippen (één op de eerste, twee op de tweede en drie op de derde), en door één keer of lang op een knop te drukken, kunt u maximaal zes scènes activeren, bijvoorbeeld, een nachtmodus, een tv-kijkscène of een ochtendscène.

De Wi-Fi-enabled Stage biedt native HomeKit-ondersteuning en werkt zonder een hub, maar een Wemo-vertegenwoordiger zei dat een Apple “home-hub”, zoals een Apple TV, een HomePod of een iPad, vereist is voor het gebruik van de Stage met HomeKit.

De Wemo Stage gaat deze zomer in de uitverkoop voor $ 50 en zou ongeveer twee jaar moeten meegaan op een enkele knoopcelbatterij, zei Wemo.

Naast de Wemo Stage heeft Wemo een nieuwe slimme stekker op CES. De nieuwe WiFi Smart Plug is een veel kleinere versie van Wemo’s bestaande Mini Smart Plug – inderdaad, met een breedte van slechts 2,1 inch is de WiFi Smart Plug veel smaller dan de 3,8 inch brede Mini Smart Plug.

wemo wifi slimme stekker

Een andere verandering is dat de handmatige aan/uit-knop van de WiFi Smart Plug nu aan de zijkant van het apparaat is geïntegreerd in plaats van aan de voorkant.

Net als bij de Wemo Stage werkt de WiFi Smart Plug zonder hub en is hij compatibel met Alexa, Google Assistant en HomeKit.

Zoek naar de WiFi Smart Plug die dit voorjaar in de uitverkoop gaat voor $ 25.

0 Shares:
You May Also Like