Welkom bij de nieuwe TechHive

TechHive logo

We zijn er eindelijk. Na maanden van plannen heeft TechHive een schone nieuwe look en feel, en we zijn verheugd om het te laten zien. We hebben onder andere een nieuwe artikelsjabloon die pagina’s veel sneller zou moeten laden; een nieuwe navigatiestructuur die het gemakkelijker moet maken om onze inhoud door te nemen; en een schoner ontwerp van de startpagina dat u ertoe zou moeten dwingen meer van onze artikelen te bekijken. Maar wat niet is veranderd, is onze redactionele missie. Zoals altijd blijft TechHive gefocust op dekking voor smart home en home entertainment.

Dit is inderdaad een algemene technische website voor consumenten. We dekken geen telefoons en mobiele apparatuur. We dekken geen Macs en pc’s. En we dekken geen zakelijke producten. In plaats daarvan duikt TechHive diep maar nauw in de technologieën die we in onze huizen en appartementen gebruiken. We hebben het over huisbeveiliging en automatisering, tv’s en thuisbioscoop, videostreaming… plus nog kleinere productgebieden zoals slimme tuinuitrusting en robotstofzuigers. Kortom: als u op zoek bent naar technologisch advies om uw bijenkorf naar een hoger niveau te tillen, heeft TechHive antwoorden.

Ons herontwerp heeft lang op zich laten wachten. In feite hebben we sinds de lancering van de site in oktober 2012 geen noemenswaardig herontwerp gedaan. De herlancering van vandaag betekende het migreren van duizenden artikelen en afbeeldingen van het ene inhoudsplatform naar het andere. We verwachten niet dat elk artikel er precies zo uitziet als bedoeld, en we zullen overuren maken om snel iets te repareren dat kapot gaat. Voor nu wil ik namens het hele TechHive-team zeggen dat we hopen dat je geniet van de verbeteringen.

Wilt u de voor en na zien? U kunt hier schakelen tussen onze oorspronkelijke webervaring en het herontwerp van vandaag:

Origineel ontwerp van TechHiveTechHive nieuw ontwerp

Jon is de hoofdredacteur van PCWorld en TechHive. Hij behandelt sinds 1995 allerlei soorten consumentenhardware.

0 Shares:
You May Also Like