We waren dol op deze Arlo Pro 2-kit met twee camera’s voor $ 480, en vandaag is het $ 200

arlopro2

We zijn dol op het Arlo Pro 2-huisbeveiligingssysteem van Netgear, en vandaag zijn we echt dol op de prijs ervan. Amazon verkoopt de Arlo Pro 2 kit met twee camera’s voor $ 200. Dat is het laagste niveau ooit voor dit beveiligingssysteem, ver onder de adviesprijs van $ 480 toen het voor het eerst debuteerde, en ongeveer $ 45 korting op de meest recente prijs.

“Met zijn unieke binnen- en buitenflexibiliteit en gebruiksvriendelijke begeleidende app … is de Arlo Pro 2 van harte aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een doe-het-zelf beveiligingsoplossing”, zeiden we in onze Arlo Pro 2-recensie.

Dit beveiligingssysteem ondersteunt aanpasbare bewegingszones, werkt op netstroom of een oplaadbare batterij en neemt 1080p-video op. De camera’s zijn weerbestendig, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Zoals met de meeste slimme beveiligingssystemen voor thuis, beschikt de Arlo Pro 2 over tweerichtingsaudio en nachtzicht. Het werkt ook met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit voor handsfree spraakbesturing.

Nieuwe klanten krijgen zeven dagen gratis Cloud Recordings Pro, maar daarna moet je abonnementskosten betalen om je beveiligingsclips in de cloud te zetten.

Dit is zo’n goede deal dat Amazon momenteel niet op voorraad is, maar op het moment van schrijven accepteert de winkelier nabestellingen die vanaf 13 juli worden verzonden.

[Today’s deal: Arlo Pro 2 wireless home security system for $200 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like