We hielden van deze goedkope robovac, en vandaag is het nog eens $ 120 korting

robovac g30

Een robotstofzuiger die we erg leuk vonden, is alleen vandaag beschikbaar voor een fantastische prijs, maar we betwijfelen of deze deal de hele dag zal duren. Woot via Amazon verkoopt Anker’s Eufy RoboVac G30 Edge voor $ 230. Dat is $ 120 korting op de normale prijs. De deal verloopt net voor middernacht op dinsdagavond Pacific Time, maar Woot-deals zijn vaak snel uitverkocht vanwege de beperkte voorraad.

We hebben de Eufy RoboVac G30 Edge in mei getest en gaven hem vier van de vijf sterren. We hielden van de G30 Edge vanwege zijn meerdere reinigingsmodi, over het algemeen uitstekende reinigingsmogelijkheden en zeer goede navigatie, hoewel we vonden dat de kaartmogelijkheden een beetje beperkt waren.

De G30 Edge heeft een maximale zuigkracht van 2000 Pa. Eufy’s RoboVac maakt ook verbinding met Wi-Fi, zodat u reinigingstijden kunt regelen en plannen via een smartphone-app. Het vacuüm heeft een slimme navigatiefunctie, wat betekent dat het een pad uitstippelt in plaats van willekeurig door de kamer te stoten zoals de meeste robovacs doen.

Het wordt ook geleverd met grensstrips (magnetische tape) om te voorkomen dat het vacuüm naar kamers of plekken gaat waar u niet wilt dat het gaat. Als de Eufy G30 Edge een probleem tegenkomt, laat hij je dat weten via spraakprompts, en de app levert een taakrapport zodra het vacuüm zijn taak heeft voltooid.

Onder de streep? De Eufy RoboVac G30 Edge is een zeer goede stofzuiger en vandaag de dag is hij verkrijgbaar voor een uitstekende prijs – zolang hij duurt.

[Today’s deal: Eufy G30 Edge for $230 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like