We hielden van de iRobot Roomba 960 voor $ 600, en dit model is slechts $ 280

r960 left

Elk jaar hopen we onszelf en ons leven te vernieuwen voor het nieuwe jaar. Hoe zit het met het nieuw leven inblazen van uw stofzuigstrategie voor 2021 met een fantastische “vernieuwde” iRobot Roomba 960 voor minder dan de helft van de oorspronkelijke kosten van $ 600? Amazon verkoopt er een voor $ 280. Dat is ook $ 120 korting op de gebruikelijke $ 400 voor dit opgeknapte model, en het laagste niveau ooit. Het is een eendaagse uitverkoop, die op maandagavond net voor middernacht Pacific time eindigt.

We hebben de Roomba 960 beoordeeld, hem 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award gegeven – en dat was voor de volledige prijs van $ 600. “De vlekkeloze navigatie, uitstekende reiniging en geavanceerde functies van de Roomba 960 onderscheiden hem van alle andere robotstofzuigers”, zeiden we.

Hoewel die recensie meer dan twee jaar oud is, is de Roomba 960 nog steeds een uitstekende stofzuiger. Het beschikt over Amazon Alexa en Google Assistant-integratie voor spraakbesturing en een intelligente kaartfunctie. De Roomba 960 heeft een drietraps reinigingssysteem met rubberen borstels en je bedient de stofzuiger via wifi met behulp van de iRobot smartphone-app.

Wat betreft het “gerenoveerde” deel van deze robovac, deze wordt geleverd met Amazon’s 90 dagen verlengde garantie, wat betekent dat hij zal werken en er als nieuw uit zal zien. Als het niet aan die belofte voldoet, kunt u binnen 90 dagen een vervanging of terugbetaling krijgen.

De niet-gerenoveerde versie hiervan kan variëren van $ 400 tot $ 500, afhankelijk van de dag (op het moment van schrijven is het $ 437). Dus je krijgt een heel koopje met de gerenoveerde versie.

[Today’s deal: Refurbished iRobot Roomba 960 for $280 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like